lawek Posted August 15, 2021 Report Posted August 15, 2021 Siema, przeszukałem cały internet od góry do dołu żeby znaleźć motyw do windowsa 10, który będzie zrobiony starannie i ładnie. W końcu się udało XD poniżej prezentuje jak to wygląda i rzucam link a może komuś się przyda. Motyw niestety płatny. Pozdrówki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] piotrmix, Ryzenek and SeeJay91 like this Quote
razor1995 Posted January 29 Report Posted January 29 Wiesz, że ten temat ma prawie 3 lata, to raz, link mógł wygasnąć. Dwa, że theme i tak był płatny. Quote
zen888 Posted June 25 Report Posted June 25 Tu macie tapety WinXP nawet w 8K [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 likes this Quote
FILAGOL Posted June 25 Report Posted June 25 Siema @lawek [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Icogoo and zen888 like this Quote
stens Posted June 25 Report Posted June 25 JG Windows XP 64 PL [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zen888, FILAGOL and JanKo66 like this Quote
FILAGOL Posted July 8 Report Posted July 8 Siema @lawek jaką nawę nosi ten Theme który przywracał wygląd Windows 10/11 na Windows XP ? Pozdrawiam ja znalazłem artykuł: How to Make Windows 11 Look Like Windows XP? Follow This Tutorial [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts