pawelkrk0 Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Witam, dawno temu zainstalowałem sobie windows 8.1 i aktywowałem go KMSSpico ale widocznie jakiś czas potem musiałem coś skopać bo teraz wyświetla mi się okienko że system będzie aktywny jeszcze parę dni.Próbowałem ponownie zainstalować KMSSpico ale przy instalacji wyskakuje błąd. Unable to execute file: CreateProces failed :code 2 Nie można odnaleźć określonego pliku Wie ktoś jak to naprawić ? bo nie mam zbytnio czasu żeby robić reinstal windowsa. Cytuj
Hells Angels Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Wyłącz antywira na czas instalacji i aktywacji, a próbowałeś z wersji portable aktywować? nie musisz nic instalowac wtedy. Cytuj
pawelkrk0 Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2015 Wyłącz antywira na czas instalacji i aktywacji, a próbowałeś z wersji portable aktywować? nie musisz nic instalowac wtedy. Antywirus wyłączony. Próbowałem wersji portable i po kliknięciu na plik .exe był podobny problem ale sposobem przez plik .cmd zaskoczyło. Dzięki za pomoc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi