Jump to content

Lista aktualizacji do Office 2019 - offline

Recommended Posts

Posted

Potrzebuję listę aktualizacji do oryginalnego obrazu Office 2019 Pro Plus, żeby mieć te aktualizacje zawsze OFFLINE. Tak, aby po zainstalowaniu Office z tymi aktualizacjami (bez dostępu do neta), następnie po podłączeniu sieci system mi wyświetlił że Office jest aktualny.

Posted

Jeśli się nie mylę, problem jest w tym, że instalator Office 2019 Pro Plus, nie umożliwia już integracji aktualizacji tak jak to było w Office 2007, 2010, 2013. :E Im nowsze tym gorsze. Nawet z WU nie będą wyskakiwać aktualizacje pojedyncze, tak jak kiedyś, bo zmieniono kanał dostarczania aktualizacji.

Posted

Pytam, bo chcę zrobić moda tj. to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale samodzielnie, bo szukam informacji na necie i nigdzie nie mogę się dowiedzieć.

Posted

Czyli tak jak napisałem w pierwszym poście - zapomnij o zaktualizowaniu tego obrazu, a na dodatek instalując ten pakiet biurowy, nie uzyskasz informacji zwrotnej co zostało zaktualizowane z WU. Pretensje do Microsoft, bo juz nawet kupując edycję Pro Plus robią ludzi w bambuko. Placisz i płaczesz.

Posted

Jak w takim razie zrobiony został ten mod?: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Wychodzi na to że jednak można, aktualizacje do lipca br. jak widać są przecież wgrane. 

Posted

Tak, zawartość obrazu podobna, jest folder 16.0.14026.20302 (więc nowsza wersja) a tymże folderze nie ma już folderu Experiment.

Nigdzie tu natomiast nie ma folderu Updates.

Rozumiem że v2019 różni się w taki czy inny sposób od poprzednich wersji, chodzi mi poprostu o to jak zrobić takiego moda ze zintegrowanymi aktualizacjami. Bo jak widać można to zrobić, pytanie tylko jak?

Posted

Tylko jak wyeksportować taki zainstalowany i zaktualizowany już system? Ten obraz iso zawiera pliki "stream.x86.x-none.dat" i "stream.x64.x-none.dat" rozmiar około 1,5 Gb każdy, są to więc pewnie pliki instalacyjne, tylko jak zostały one utworzone/wyeksportowane? ...