walterM Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 (edited) Od dawna mozna dodac/zintegrowac sklep microsoft w wersjach LTSC lecz trudno jest znalezc co i gdzie, nawet tutaj na forum wiele ludzi o tym nie wie dziala na LTSC 2021 (19044.1288+) otwieramy CMD jako admin i wklejamy: WSReset -i&&TimeOut 20&&WSReset -i&&exit i tyle. wsreset = Windows Store Reset -i flag = Install Credit: Mydigitallife forums STARA metoda: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited February 1, 2022 by walterM aktualizacja JanKo6 and DannyDog like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2021 Report Share Posted July 27, 2021 Jeżeli wr... LTSC to po kij ten sklep wielkie G.......o warte ale za pracę piątka . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walterM Posted July 27, 2021 Author Report Share Posted July 27, 2021 1 hour ago, woj_ani217 said: Jeżeli wr... LTSC to po kij ten sklep wielkie G.......o warte ale za pracę piątka . dla tych co chca sobie wlaczyc apki / gierki co sklepu wymagaja a nie chca przeinstalowywac calego systemu od nowa wdg mnie super opcja(ltsc + sklep), lepsza od instalacji wersji home czy pro ale wiadomo kazdy ma swoje wymagania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
walterM Posted February 1, 2022 Author Report Share Posted February 1, 2022 aktualizacja JanKo6 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki54 Posted October 7, 2022 Report Share Posted October 7, 2022 Tak w temacie "po co sklep w LTSC" odpowiem z tzw. mojego punktu widzenia...Używam moda LTSC od ponad dwóch lat (Mr.T) z pełnym zadowoleniem,aż...do momentu, gdy kupiłem monitor 4K i niestety nie mogłem się w pełni cieszyć z jego posiadania z jednego prostego powodu - "system nie obsługuje HDR z powodu braku koderów-dekoderów, pobierz ze sklepu...itd". Dzięki za poradnik, mam nadzieję,że...zadziała M. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaron Posted November 12 Report Share Posted November 12 W dniu 1.02.2022 o 12:55, walterM napisał(a): aktualizacja Mam błąd WSReset is not recognized as an internal or external command, system to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts