spearonfire Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 Cześć, nigdy wcześniej nie miałem problemu z pobieraniem i instalowaniem wersji insider do debiutu w11. Pobrałem przez aktualizacje dostępną wersję i przy każdej próbie instalacji systemu (około 60% aktualizacji) wywala mi greenscreena. Ktoś ma pomysł gdzie leży błąd? W załączniku przesyłam jak to wygląda, próbowałem szukać jakiś rad w internecie, ale głównie mówi się tylko o aktualizacji sterowników chociaż wszystko mam aktualne. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
razor1995 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 Podaj specyfikację sprzętu. Cytuj
spearonfire Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 1 minutę temu, razor1995 napisał: Podaj specyfikację sprzętu. MSI RTX 3080 Gaming z trio Ryzen 5 3600 ADATA 512GB M.2 PCIe NVMe XPG SX8200 Pro MSI B450 TOMAHAWK MAX Pamięć G.Skill Ripjaws V, DDR4, 16 GB, 3200MHz, CL16 TPM 2.0 odpalone w biosie Cytuj
razor1995 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 Spróbuj zainstalować na czysto za pomocą jednego z ISO dostepnych na forum i daj znać. Na Ryzenie powinno działać bez problemów Cytuj
spearonfire Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 4 minuty temu, razor1995 napisał: Spróbuj zainstalować na czysto za pomocą jednego z ISO dostepnych na forum i daj znać. Na Ryzenie powinno działać bez problemów Pytanie czy będę musiał instalować na czysto czy można to zainstalować jako aktualizacje? Nie chciałbym stracić wszystkiego Cytuj
helmut112 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2021 1 godzinę temu, spearonfire napisał: Pytanie czy będę musiał instalować na czysto czy można to zainstalować jako aktualizacje? Nie chciałbym stracić wszystkiego BlueScreenView .Poczytaj a nuż będzie pomocny. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Windows11Jest Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 a czy ciągle sie wyślietwia green screen? bo installuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
TediPower Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 Ja to zrobiłem wczoraj bez żadnych problemów jedynie co po wszystkim Oprogramowanie Radeon nie działa coś pisze że nie ta wersja nie miałem czasu sprawdzać i szukać nowych sterów. Gry i wszystko inne działa tak samo Chińska karta WiFi Cpu: Ryzen 7 2700 Grafikkarte: Vega 56 Mainboard: Asus B450 F gaming Cytuj
Gelo3D Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2021 Mi się normalnie zaktualizował MarcinGX lubi to Cytuj
lukasz000 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2021 Mili Państwo, a ja mam taki problem - wyświetla się pole z informacją, że są elementy wymagające mojej uwagi (35 procent instalacji), ale ich w komunikacie jest brak. MIal ktoś podobny problem? Tak to wygląda - to nawet nie jest komunikat błędu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi