Skocz do zawartości

Windows 11 - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Copilot w ustawieniach Windows 11. Możesz zapytać go o cokolwiek
Copilot w Windows normalnie rezyduje w swoim własnym pasku bocznym (lub swobodnym oknie) otwieranym po kliknięciu przycisku na pasku zadań. Stąd też ma on pomagać w aplikacjach docelowych, takich jak choćby Ustawienia czy Paint. Microsoft zaczyna jednocześnie integrować asystenta AI bezpośrednio z aplikacjami, o czym mogą się już przekonać Insiderzy na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w ostatniej aktualizacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Paint i Narzędzie Wycinanie z nowymi funkcjami na Windows 11
Windows Insiderzy na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w kanałach Canary i Dev otrzymali aktualizacje dwóch popularnych aplikacji: Narzędzia Wycinanie i Painta. Wśród nowości wyszczególniono obsługę emoji, skanowanie kodów QR, ulepszenia kształtów i rebranding Paint Cocreatora na Imgae Creator. Szczegóły poniżej.

zdzisiek24 i stens lubią to
Opublikowano

Dla chętnych tosterów - piątkowa ręczna beta  KB5037862. Jest to mała aktualizacja zwiększająca numer wersji do Windows 11 23H2 22635.3575     :)

i dla 24H2

stens, LAGUNA i JanKo66 lubią to
Opublikowano
W dniu 4.05.2024 o 10:53, stens napisał(a):

A mi wywala błędy, specjalnie ściągnąłem drugi raz i tylko błędy. 😞

Na UUP dump też nie ma.  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

jest gdzieś aktywator do tego windows 11 ? bo wgrałem i nie aktywowany system 

Opublikowano

Jak byś się bardzo upierał to i na nieaktywowanym pojeździsz :)

Opublikowano
4 godziny temu, zdzisiek24 napisał(a):

▲    A rozejrzyj się w dziale niezbędnik. Doświadczysz olśnienia.  :laie_67:

Dokładnie tam znalazłem sposób i na win 10 i na 11

Opublikowano

Co miesięczne aktualizacje właśnie wjeżdżają:

2024-05 Aktualizacja zbiorcza dla systemu Windows 11 Version 23H2 dla systemów opartych na architekturze x64 (KB5037771)

2024-05 Aktualizacja zbiorcza programu .NET Framework 3.5 i 4.8.1 w systemie Windows 11, version 23H2 dla systemów opartych na procesorach x64 (KB5037591)

Narzędzie Windows do usuwania złośliwego oprogramowania dla komputerów z procesorem x64 — v5.124 (KB890830)

LAGUNA lubi to
Opublikowano

Aktualizacja zabezpieczeń Windows 11 23H2 w majowym Patch Tuesday
Dziś wypada drugi wtorek miesiąca, a zatem czas na Patch Tuesday! Aktualizacje zabezpieczeń już dotarły do wspieranych systemów. W poprzednim newsie pisaliśmy o [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Teraz przechodzimy do najnowszej wersji — [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2023 Update (23H2).

Opublikowano

Aktualizacja zbiorcza KB5036620 9 kwietnia 2024 r. dla .NET Framework 3.5 i 4.8.1 dla Windows 11

A u mnie dopiero dziś ją otrzymałem i po zainstalowaniu aktualizacji KB5036620 zablokowało mi menu start po odinstalowaniu panel wrócił windows 11 home 23H2.

LAGUNA lubi to
Opublikowano
W dniu 10.05.2024 o 11:24, zdzisiek24 napisał(a):

Karwa kawka ... tutaj się tego nie spodziewałem. Tak te pluskwy wciskają. Reklamy wszędzie.   :eek:

Ja wgrałem starszą wersję: msn-weather-4-53-50501-0.appxbundle

Opublikowano
12 godzin temu, Dziadek13 napisał(a):

Aktualizacja zbiorcza KB5036620 9 kwietnia 2024 r. dla .NET Framework 3.5 i 4.8.1 dla Windows 11

U mnie się wgrała 12.05.2024 ale z tym zablokowaniem u mnie nic takiego nie wystąpiło.

Spirit lubi to
Opublikowano

Podobno naprawili ale jak jedno naprawili to drugie........................:D

Windows bez irytującego błędu. Microsoft się nie spieszył

Opublikowano

Natywne tworzenie archiwów 7-zip i TAR w Windows 11 23H2 (build 22635.3640 w Beta Channel)
Piątkowy wieczór (czasu polskiego) to dla Microsoftu często okazja, by uraczyć nas aktualizacjami [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview – dziś aż trzema! W poprzednich newsach pisaliśmy o zmianach w kanałach Dev i Release Preview. Teraz sprawdzamy, co nowego w kanale Beta. Zgodnie z tytułem dodano natywną obsługę tworzenia archiwów w nowych formatach, a także zestawu nowych Emoji 15.1. Nie zabrakło też poprawek i ulepszeń.

JanKo66 lubi to