007marc Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Wczoraj już pokazała mi się Aktualizacja (KB5034848) ... .. ale pierwszy raz od paru lat Problem z zaktualizowaniem - Błąd instalacji — 0x80070002 Nic poczytamy - szukamy rozwiązania . Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 @007marc nie będzie przypadkiem to to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a tutaj ciekawostka że się pozbywają błędu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Jak ktoś zainteresowany to spróbować pobrać stąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
007marc Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 "Tradycyjne" metody podawane na Stronie (Kanale) Microsoftu "oczywiście" nie pomagają sprawdziłem w międzyczasie wszystkie włącznie z zatrzymaniem Usługi Windows Update i wyczyszczeniem Katalogu - DataStore tak samo z całym Katalogiem - SoftwareDistribution Ogólnie W.U. zaczął pobierać Aktualizację 100% i Instaluje 100% a następnie wyskakuje "Ponów Próbę" (i tak w kółko) - to samo z pobraną aktualizacją bezpośrednio ze Strony Microsoftu . Nic - walczę (szukam) dalej rozwiązania P.S. Redaktor z tego Twojego drugiego Linku rozpisał się na całą Stronę a tak naprawdę ..... Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Zaraz napiszą że znają problem i pracują nad rozwiązaniem. (Standard) Wstrzymaj sobie pobieranie aktualizacji na jakiś czas. Cytuj
darude123 Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]11 (po angielsku) swoją drogą fajny kanał widać że gość ma tam jakieś pojęcie o windowsach. Co do wczorajszej aktualizacji z końcówką 4848 u mnie się poprawnie zainstalowała przed chwilą, trochę dłużej instalowało ale wszystko działa i mam że pomyślnie zainstalowano i po sprawdzeniu że wszystko jest aktualne więc pewnie nie wszystkich dotyczy problem. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Sprawdzajcie sobie też date/godzine podczas pobierania aktualizacji. (niby błahostka a podobno robią się cuda) Cytuj
plusik Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Microsoft oficjalnie zapowiada aktualizację Moment 5 dla Windows 11. Poznajcie nowości [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2024 Podgląd zdjęć z Androida w Windows 11 23H2 (build 22631.3235) i 22H2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w swoim publicznym wydaniu otrzymał wczoraj wieczorem aktualizację opcjonalną ("C") niezwiązaną z bezpieczeństwem dla wersji 23H2 i 22H2. Prócz tradycyjnych poprawek wnosi ona parę nowych funkcji związanych z Ustawieniami, zrzutami ekranu i zdjęciami z Androida oraz standardem USB 80Gbps. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Portalnet Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 21 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Jak ktoś zainteresowany to spróbować pobrać stąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ta aktualizacja to już ten "Monent 5" ? Cytuj
Spirit Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 22 godziny temu, LAGUNA napisał(a): Sprawdzajcie sobie też date/godzine podczas pobierania aktualizacji. (niby błahostka a podobno robią się cuda) A no mi zegarek przyspieszył o 3 min nie wiedzieć czemu. Straciłem przez microsoft 3 min życia na szczeście ponowna synchronizacj cofneła mnie spowrotem do mojej lini czasowej LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 17 minut temu, Spirit napisał(a): A no mi zegarek przyspieszył o 3 min nie wiedzieć czemu. Straciłem przez microsoft 3 min życia Bo jesteś bliżej granicy a to dla niepoznaki zmiana czasu. @Portalnet tak ,numeracja się pokrywa więc tak. Tylko się zastanówcie czy jest wam tak od razu niezbędna. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Spirit lubi to Cytuj
stens Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 3 godziny temu, Portalnet napisał(a): Ta aktualizacja to już ten "Monent 5" ? Tak. Cytuj
Portalnet Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 ok, dzięki, czyli u mnie sie zainstalował wczoraj. Nie wiecie przypadkiem czy będzie nowe świeżo iso ( te ogólnodostępne na stronie Ms) lub mediacreator dla Moment 5 ? Czy to raczej przewidziane dla wersji 24h2 ? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2024 Na pewno tylko kiedy,ale skoro już są takie przecieki to i będzie Iso. Cytuj
plusik Opublikowano 3 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2024 Windows 11 od teraz z obsługą USB4 2.0 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2024 Co prawda o tym już Wiecie ale jak by ktoś chciał doczytać sobie jeszcze Najnowsza aktualizacja Windows 11 już dostępna. Sprawdzamy, co nowego w Moment 5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24 i plusik lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2024 Ulepszenia i poprawki w Windows 11 23H2 (build 22635.3276 w Beta Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview otrzymał wczoraj wieczorem aktualizację w kanale Beta, wciąż jeszcze w ramach wersji 23H2. Na liście zmian są głównie poprawki dotyczące udostępniania w pobliżu, Menedżera zadań i wyszukiwania. Stopniowo wdrażana zaczęła być też nowa funkcjonalność Copilota w Windows. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2024 Windows straci wsparcie dla tysięcy aplikacji, ale płakać nie będziesz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2024 Ukryte funkcje instalatora Windows 11 (OOBE) W ostatnim czasie użytkownicy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] odkryli parę ciekawych rzeczy, w tym sięgającą niezwykle daleko [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oraz to, że Windows 10 wcale nie jest wolniejszy ani mniej wydajny od swojego następcy. Kolejne odkrycia to efekt zagłębienia się w kod źródłowy OOBE. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2024 Windows 11 to coraz większy problem dla użytkowników [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2024 Nowe menu akcji Copilota w Windows 11 23H2 (build 22635.3286 w Beta Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview otrzymał aktualizację w Beta Channel, która wprowadza nowe menu Copilota przy kopiowaniu tekstu, a także poprawki związane z wyszukiwaniem i udostępnianiem w pobliżu. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2024 Marcowy Patch Tuesday: aktualizacje zabezpieczeń Windows 11 23H2, 22H2 i 21H2 Dziś wypada drugi wtorek marca, a zatem czas na Patch Tuesday! Aktualizacje zabezpieczeń już dotarły do wspieranych systemów. W poprzednim artykule możecie sprawdzić [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W tym z kolei przyjrzymy się zmianom w Windows 11 23H2, 22H2 i 21H2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i plusik lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2024 Duża aktualizacja Teams w Windows 11 24H2 (build 26080 w Canary i Dev Channels) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Insider Preview otrzymał wczoraj wieczorem dużą aktualizację w kanałach Canary i Dev. Trudno się dziwić, bowiem przerwa w dostawie nowych buildów trwała aż 3 tygodnie! Wydanie to jest dostępne poprzez Windows Update i jako obraz ISO. Nowości dotyczą aplikacji Teams, Copilota w Windows, Szybkich ustawień, paska zadań, wypakowywania archiwów i nie tylko. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 Hej człowieki , ma ktoś zmodyfikowany " plik " w11 omijający zabezpieczenia na niewspierany laptop , taki plik który będzie pobierał też aktualizacje ?? nie wykastrowany ani odchudzony , taki tylko który omija brak tmp i procesor Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 Człowieku ... pobierz oryginała od wielkiego brata, wypal Rufusem z zahaczonymi funkcjami omijającymi zabezpieczenia i alleluja do przodu. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 @egoiszt Jak by się Tobie chciało to cofnij się w tych tematach gdzieś do 22 ROKA tutaj użytkownik podawał właśnie sam pliczek omijający te wymagania co podałeś. P.S. Metoda zdziśka będzie szybsza ,ale jak kto chce. plusik lubi to Cytuj
egoiszt Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 skoro tak to trudno , bardziej chodzi mi o fakt , że nadal nie mam aktualki do 23H2 , inne niewspierane już u mnie dostały a ten jeden nie ... jakaś rada ? edit . pobrałem KB5027397 Enablement Package for Windows 11 version 23H2 Feature Update dobrze uczyniłem ?? LAGUNA lubi to Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 Pobierz to zainstaluj będzie po restercie 23H2 i aktualizacje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i egoiszt lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik i egoiszt lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź