Skocz do zawartości

Windows 11 - ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Franz Maurer napisał(a):

Właśnie nie wiem co robić, bo trochę mi się nudzi i spróbował bym Windows 10

Hehe to z nudów systemy instalujecie?

Zależy czym dysponujesz(mowa o proc pamięć)

daj tydzień 10 tydzień 11 -stkę.:)

sam zobaczysz co lepiej u Ciebie będzie biegać.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

@LAGUNA Tiaa, aż nadto :D ale szczerze to mogę powiedzieć, że szybszy jest Win 10 nawet wyłączanie i włączanie komputera jest trochę szybsze jak i samo działanie systemu. A mam porównanie bo z 2-3 dni temu przeinstalowywałem Win 11 bo coś mi nie pasowało z prędkością działania, nie było źle,  ale czegoś brakowało.

LAGUNA lubi to
Opublikowano

No widzisz sam wszystko zależy u danego użytkownika, a jadłospis mówi inaczej :D

Według oficjalnych danych Microsoftu system Windows 11 jest szybszy i wydajniejszy od Windowsa 10 w kilku obszarach, wliczając w to ładowanie systemu, uruchamianie aplikacji, wielozadaniowość, logowanie przy pomocy Windows Hello, wybudzanie z hibernacji i uśpienia czy przeglądanie Internetu.6 lip 2023

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

także najlepiej przekonać się samemu, a nie co mówią internety.............

Opublikowano
7 godzin temu, beryss napisał(a):

Jeżeli chciałbym zainstalować win 10 to również narzędziem ze strony microsoftu zrobić pendrive ?

Dokładnie tak samo jak 11-nastkę :)

metod jest dostatek.

@Franz Maurer

ale Tobie tam niespodziankę szykują !!! Cieszysz się.

Copilot dostępny w Windows 10 22H2 (build 19045.3757 w Release Preview Channel)

Opublikowano

Jak by kogoś interesowało to :

Platforma z kluczami scdkey.com przygotowała nową ofertę promocyjną, która pozwala kupić w niższej cenie oprogramowanie do komputera. Wyprzedaż dotyczy systemów operacyjnych Microsoft Windows 10, Windows 11, a także pakietu Office i występuje w różnych wariantach. Przy użyciu kodu promocyjnego, aktywowanego w czasie składania zamówienia, można uzyskać jeszcze 25% zniżki względem regularnej ceny. Warto również pamiętać, że przy zakupie klucza do Windows 10 można otrzymać bezpłatne uaktualnienie do Windows 11.

SirGon lubi to
Opublikowano

Kto chce niech się bawi, kto nie chce  niech omija.:)

tiny11 2311 już jest. To lżejsza wersja Windows 11 23H2
Zmodyfikowana wersja Windowsa 11 doczekała się nowej wersji. Znacznie lżejszy od oryginału tiny11 dostępny jest już teraz w odsłonie 2311, która bazuje na wydaniu 23H2 systemu Windows 11. Teraz tiny11 oferuje nowe funkcje i zajmuje przy tym jeszcze mniej miejsca na dysku.

Opublikowano
Godzinę temu, LAGUNA napisał(a):

Kto chce niech się bawi, kto nie chce  niech omija.:)

tiny11 2311 już jest. To lżejsza wersja Windows 11 23H2
Zmodyfikowana wersja Windowsa 11 doczekała się nowej wersji. Znacznie lżejszy od oryginału tiny11 dostępny jest już teraz w odsłonie 2311, która bazuje na wydaniu 23H2 systemu Windows 11. Teraz tiny11 oferuje nowe funkcje i zajmuje przy tym jeszcze mniej miejsca na dysku.

niby gdzie ten tiny nawet iso nie można znaleźć

Opublikowano

@Franz Maurer Bo to jest Kolego Drogi  tak jak z tym tortem po weselu, ostatni kawałek "łobgryziony łobkrojony " wszyscy mają na niego ochotę a nikt go nie rusza.:D

Tak samo jest z tym Tiny.

Ja go podałem jako ,że coś takiego się pojawiło, a nie każe go instalować.