stens Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 1 godzinę temu, LAGUNA napisał(a): Ja się obawiam czy jeszcze ze dwie aktualizacje i pen 16GB starczy. Ja się nie martwię, mam dysk 120GB podłączony na USB i wgrany ventoy. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Ja też specjalnie nie, mam parę dysków zewnętrznych plus peny, ale jak w takim tempie to rośnie to komuś może już braknąć miejsca. Ewentualnie pomocne może być dla kogoś to: (no ale to już po dożynkach) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 Windows 11 może mieć o wiele praktyczniejszy eksplorator plików [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kosiara lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2023 Aplikacja Zdjęcia z nową aktualizacją — w tym jedna kluczowa nowość! Aplikacja Zdjęcia w Windowsie 11 doczekała się wielu nowości, na które czekało wielu użytkowników. Osoby korzystające z systemu Microsoftu będą zachwycone. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 14 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2023 Wtorek ... i wszystko ożywa. Od samego rana aktualizacje offica, nvidii i grom wie czego jeszcze? Nawet emerytury i renty dzisiaj, czyli przed terminem docierają. Niedługo wprowadzą wtorek jako dzień bezmięsny a co gorsza bezalkoholowy co byłoby dla polaka klęską i przyczyną plagi samobójstw. Czekamy na kolejne jesienne nowalijki od Microsoft. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2023 Listopadowy Patch Tuesday: aktualizacje zabezpieczeń Windows 11 23H2 i 22H2 Dziś drugi wtorek miesiąca. Czas więc na podsumowanie zmian w Patch Tuesday. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ryzenek Opublikowano 15 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2023 KB5032190 Windows 11 22H2 i 23H2 [Pobieranie ręczne] Aktualizacja zabezpieczeń 226×1.2715 Listopad [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2023 Obraz ISO i ulepszone udostępnianie w Windows 11 (build 25997 w Canary Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Portalnet Opublikowano 17 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2023 Jest już nowy MediaCreator - MediaCreationTool_Win11_23H2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i zdzisiek24 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 To ja jeszcze taki dodatek do tego co podał kolega @Portalnet Windows 11 23H2 już dostępny poprzez Media Creation Tool [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 Poprawki i ulepszenia w Windows 11 23H2 (build 22631.2787 w Release Preview Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
Ryzenek Opublikowano 18 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2023 KB5032288 Windows 11 22H2 i 23H2 [Pobieranie ręczne] 226×1.2787 jako opcjonalna aktualizacja Jeśli zainstalujesz ręcznie, będziesz potrzebować małego narzędzia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i wszystkich trzech plików: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poprawki i ulepszenia: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Podam tutaj bo tak było wyczekiwane a tu musztarda po objedzie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24, Kosiara i JanKo66 lubią to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 ▲ Jestem w gronie tych którym ta musztarda smakuje jak sarepska do grilla, czyli pychota. Ale rozumiem też tych u których wywołuje bolesne obstrukcje lub vice wersal. LAGUNA lubi to Cytuj
ewabem5 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 zainstalowałem na 2 laptopach - jeden wczoraj, drugi dzisiaj - zero problemów, wszystko działa Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Jestem ciekawy, czy obecne aktualizację Windows 10 też powodują takie problemy? czy jednak wszystko jest w porządku i nie ma żadnych cyrków, bugów, spowolnień itd? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 10-ycha jak na razie spokojna co nie zmienia faktu, że każdy musi mieć takie problemy. @zdzisiek24 dobrze że ta musztarda się w chili nie zmieniła. bo wiesz jakie są skutki......... Franz Maurer lubi to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @LAGUNA Czyli co zmieniać 11 na 10? LAGUNA lubi to Cytuj
beryss Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Siemanko, dziś kopiłem laptopa bez sysytemu , takie byle co 5500u, 16 ram ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , nie wiem jaki system wrzucić 10 czy 11 ?, do tej pory działałem n win 8.1. Jeżeli zdecyduje się na Win 11 to brać instalkę z TPM i Secure Boot ?, sorry ale z systemem to zatrzymałem się na 8.1 . z góry dziękuje Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Bierij czystą 11-kę i nie kombinuj. Mizerki nie będzie i da się spokojnie pobawić. A tak poważnie .... dycha zanika i jedenastka ją bzyka. LAGUNA lubi to Cytuj
beryss Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 37 minut temu, zdzisiek24 napisał(a): Bierij czystą 11-kę i nie kombinuj. Mizerki nie będzie i da się spokojnie pobawić. A tak poważnie .... dycha zanika i jedenastka ją bzyka. po nitce do kłębka znalazłem na winiso Windows 11 October / Październik 2023 [23H2] Build 22631.2506 , piszą ze czyścioch, zastanawiałem się nad [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , podobno można ze strony microsoftu instalkę zassać , chyba najbezpieczniejsza opcja ? Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Najlepszą opcją jest MCT ... już 23H2. Pobierasz narzędzie, wypalasz i masz świeżutką bułeczkę prosto z pieca MS. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Godzinę temu, Franz Maurer napisał(a): Czyli co zmieniać 11 na 10? Zaczekaj na 12 -stkę a poważniej ja bym został przy tym co masz, wszystko zależy od sprzętu ,ale jak działa dobrze to po co zmieniać. P.S. Dali możliwość odinstalowania paru niuansów. np. Użytkownicy z Europy mogą odinstalować Edge w Windows [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @beryss ewentualnie jak by Ciebie interesowała inna kuchnia to masz tutaj. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
beryss Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 21 minut temu, LAGUNA napisał(a): Zaczekaj na 12 -stkę a poważniej ja bym został przy tym co masz, wszystko zależy od sprzętu ,ale jak działa dobrze to po co zmieniać. P.S. Dali możliwość odinstalowania paru niuansów. np. Użytkownicy z Europy mogą odinstalować Edge w Windows [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Obie opcje to samo Weź sobie opcję co podał @zdzisiek24 a tutaj masz ewentualnie jak go wypalać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj beryss Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 3 minuty temu, LAGUNA napisał(a): Obie opcje to samo Weź sobie opcję co podał @zdzisiek24 a tutaj masz ewentualnie jak go wypalać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki, nawet nie wiesz jak pomogłeś , winda z Twojego linku już na dysku, sprawdziłem w biosie laptopa opcje TMP i są takowe włączone. P.S. myślałem ze rufusem robimy nosnik LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 2 minuty temu, beryss napisał(a): sprawdziłem w biosie laptopa opcje TMP i są takowe włączone czyli tym się nie martwisz ,pobierasz czyściocha jak podał Zdzisiek24 Cytuj zdzisiek24 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @beryss ... mówiłem, nie kombinuj. A to na przestrogę i przyszłość. LAGUNA i beryss lubią to Cytuj LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 7 minut temu, beryss napisał(a): P.S. myślałem ze rufusem robimy nosnik Jak rufkiem to nic mu nie zmieniaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj Franz Maurer Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @LAGUNA Właśnie nie wiem co robić, bo trochę mi się nudzi i spróbował bym Windows 10 bo dawno na nim nie funkcjonowałem i już zapomniałem jak działa co polecasz zatem robić powiedź proszę Cytuj Poprzednia 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 Dalej Strona 83 z 156 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/41323-windows-11-og%C3%B3lna-dyskusja/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 28
LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 Obie opcje to samo Weź sobie opcję co podał @zdzisiek24 a tutaj masz ewentualnie jak go wypalać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
beryss Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 3 minuty temu, LAGUNA napisał(a): Obie opcje to samo Weź sobie opcję co podał @zdzisiek24 a tutaj masz ewentualnie jak go wypalać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki, nawet nie wiesz jak pomogłeś , winda z Twojego linku już na dysku, sprawdziłem w biosie laptopa opcje TMP i są takowe włączone. P.S. myślałem ze rufusem robimy nosnik LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 2 minuty temu, beryss napisał(a): sprawdziłem w biosie laptopa opcje TMP i są takowe włączone czyli tym się nie martwisz ,pobierasz czyściocha jak podał Zdzisiek24 Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @beryss ... mówiłem, nie kombinuj. A to na przestrogę i przyszłość. LAGUNA i beryss lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 7 minut temu, beryss napisał(a): P.S. myślałem ze rufusem robimy nosnik Jak rufkiem to nic mu nie zmieniaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @LAGUNA Właśnie nie wiem co robić, bo trochę mi się nudzi i spróbował bym Windows 10 bo dawno na nim nie funkcjonowałem i już zapomniałem jak działa co polecasz zatem robić powiedź proszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników