Kosiara Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Czy może komuś też sypie błędem przy próbie wejścia do magazynu osobistego onedrive przez exploratora? System mam w wersji 22631.2428 Cytuj
Portalnet Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 Windows 11 23H2 w Media Creation Tool nadal niedostępny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon i LAGUNA lubią to Cytuj
plusik Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2023 Windows 11 23H2 niedostępny? Sprawdź przełącznik w Windows Update [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Windows traci trzy funkcje. Te rozwiązania usuwa Microsoft [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i SirGon lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Oto petycja w sprawie Windows 10. Użytkownicy nie chcą jego śmierci i... mają dobre argumenty [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @Kosiara Poradziłeś sobie z tym błędem? plusik lubi to Cytuj
Bogdan75 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 W dniu 4.11.2023 o 17:56, plusik napisał(a): Windows 11 23H2 niedostępny? Sprawdź przełącznik w Windows Update [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Miałem to cały czas włączone i nie było aktualizacji po wyłączeniu od razu znalazło i aktualizuje. LAGUNA i plusik lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 46 minut temu, Bogdan75 napisał(a): Miałem to cały czas włączone i nie było aktualizacji po wyłączeniu od razu znalazło i aktualizuje. Tak jak piszesz, ja mam cały czas wyłączone i aktualizacje idą. plusik lubi to Cytuj
Kosiara Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 17 godzin temu, LAGUNA napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Samo przeszło LAGUNA lubi to Cytuj LAGUNA Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 52 minuty temu, Kosiara napisał(a): Samo przeszło No widzisz jakie to teraz "entelegentne" Microsoft wycofuje 3 funkcje z Windows 10 i Windows 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66, Kosiara i plusik lubią to Cytuj plusik Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Windows 11 "puchnie". ISO większe o 10 proc. od poprzednika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj zdzisiek24 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Media Creation Tool - wersja 23h2 już dostępna. Sorry ... znowu uwierzyłem i pogłaskałem płot z napisem d..pa. Przyjemności żadnej a zadra została. Cytuj Portalnet Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 19 godzin temu, zdzisiek24 napisał(a): Media Creation Tool - wersja 23h2 już dostępna. A gdzie ona ? Pobrałem przed chwila ze strony Ms i nadal jest stary Cytuj stens Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj LAGUNA Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Z tego co czytam: Rzecznik Microsoftu powiedział, że aktualizacja systemu Windows 11 2023 będzie oferowana za pośrednictwem narzędzia Media Creation Tool dopiero w drugim lub trzecim tygodniu listopada 2023 r. Dokładne szczegóły nie są dostępne, ale uważa się, że gigant technologiczny optymalizuje dostarczanie aktualizacji funkcji za pośrednictwem narzędzie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Portalnet lubi to Cytuj Portalnet Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 4 minuty temu, stens napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No właśnie na tej stronie jest stara wersja Media Creation Tool z 2022 r. Cytuj stens Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 22631.2428 i po instalacji się uaktualnia do 22631.2506. Cytuj Adini1 Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 No ja dzis dostalem update do 23H2 .22631.2506. Cytuj LAGUNA Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Jak ktoś pilnie chce to można i tak. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj juniorzwl Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 4 godziny temu, LAGUNA napisał(a): Jak ktoś pilnie chce to można i tak. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki temu poradnikowi mam już 23h2, ale copilota nadal brak. Wie ktoś czy będzie dostępny dla nas Polaczków - Cebulaczków? LAGUNA i JanKo66 lubią to Cytuj stens Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 4 godziny temu, juniorzwl napisał(a): Wie ktoś czy będzie dostępny dla nas Polaczków Przeciesz jest w Edge. Cytuj LAGUNA Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 8 godzin temu, juniorzwl napisał(a): Dzięki temu poradnikowi mam już 23h2, ale copilota nadal brak. Zobacz sobie może tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj juniorzwl Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 6 godzin temu, stens napisał(a): Przeciesz jest w Edge. Zgadza się, tylko komendy tam wpisywane takie jak zmiana motywu dotyczą jedynie samej przeglądarki. Kurczę, próbowałem już chyba wszystkiego: dodałem linijkę do rejestru (ShowCopilotButton), zmieniałem ustawienie copilota w gpedit, nawet dodanie komendy w vivetool nic nie daje Przed aktualizacją do 23h2 komenda "microsoft-edge://?ux=copilot&tcp=1&source=taskbar" z postu @LAGUNA w narzędziu Uruchom jednorazowo aktywowała Copilota, ale po aktualizacji do 23h2 poprzez odpalenie komendy w Uruchom następuje odpalenie przeglądarki Edge. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Cytuj stens Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 No, a jak byś zamienił język na angielski? Cytuj LAGUNA Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Hm chyba to wiele nie zmieni :łograniczony jest" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj juniorzwl Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 21 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Hm chyba to wiele nie zmieni :łograniczony jest" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @stens Może i jest to jakiś sposób, ale nie wyobrażam sobie korzystać z systemu w języku angielskim. Zresztą to traci trochę sens, skoro sam Copilot obsługuje język polski. @LAGUNA Sposób z linku tabletowo również nie działa, po wpisaniu i zatwierdzeniu komendy enterem w pasku adresu eksploratora powoduje otwarcie nowego okna eksploratora. W wersji 23h2 chyba póki co skutecznie zablokowali możliwość włączenia Copilota. Nie jest to rzecz, bez której nie mogę żyć, traktuje to jedynie jako ciekawostkę, ale czy tylko ja tutaj walczę, aby to uruchomić? Może u kogoś z was udało się to odpalić i się nie chwali? LAGUNA lubi to Cytuj stens Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Był jak się nie myle to w 23560.1000. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj LAGUNA Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 To jako ciekawostka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warto zauważyć, że Microsoft Copilot, podobnie jak każdy asystent AI, ma swoje ograniczenia. Copilot może czasami generować nieprawidłowe lub fałszywe informacje, co nazywa się halucynacją. Dodatkowo nie przechowuje informacji z jednej rozmowy do drugiej ze względów bezpieczeństwa, więc każda rozmowa zaczyna się od nowa. Copilot ma również ograniczoną integrację z źródłami danych osób trzecich, co oznacza, że nie może uwzględnić pewnych rodzajów danych osobowych. Nie wiem czy to coś da ,ale tego Michała widziałeś. Cytuj LAGUNA Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj darude123 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Teraz to już nie ma znaczenia, jak jeszcze się mieścił na standardowej płycie dvd to było ok, teraz już trzeba nagrywać na dwuwarstwowej. Tak wiem można na pendrajwie ale pewnie są osoby co wolą w ten sposób. Cytuj LAGUNA Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Można stąd sam Pro +4,58 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1 godzinę temu, darude123 napisał(a): Tak wiem można na pendrajwie ale pewnie są osoby co wolą w ten sposób. Wypalasz na czym Tobie wygodnie Ja się obawiam czy jeszcze ze dwie aktualizacje i pen 16GB starczy. Cytuj Poprzednia 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 Dalej Strona 82 z 156 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/41323-windows-11-og%C3%B3lna-dyskusja/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 28 Tematy Ostatnio przeglądający 0 użytkowników Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
LAGUNA Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 52 minuty temu, Kosiara napisał(a): Samo przeszło No widzisz jakie to teraz "entelegentne" Microsoft wycofuje 3 funkcje z Windows 10 i Windows 11 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66, Kosiara i plusik lubią to Cytuj
plusik Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Windows 11 "puchnie". ISO większe o 10 proc. od poprzednika [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 Media Creation Tool - wersja 23h2 już dostępna. Sorry ... znowu uwierzyłem i pogłaskałem płot z napisem d..pa. Przyjemności żadnej a zadra została. Cytuj
Portalnet Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 19 godzin temu, zdzisiek24 napisał(a): Media Creation Tool - wersja 23h2 już dostępna. A gdzie ona ? Pobrałem przed chwila ze strony Ms i nadal jest stary Cytuj
stens Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 Z tego co czytam: Rzecznik Microsoftu powiedział, że aktualizacja systemu Windows 11 2023 będzie oferowana za pośrednictwem narzędzia Media Creation Tool dopiero w drugim lub trzecim tygodniu listopada 2023 r. Dokładne szczegóły nie są dostępne, ale uważa się, że gigant technologiczny optymalizuje dostarczanie aktualizacji funkcji za pośrednictwem narzędzie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Portalnet lubi to Cytuj
Portalnet Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 4 minuty temu, stens napisał(a): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No właśnie na tej stronie jest stara wersja Media Creation Tool z 2022 r. Cytuj
stens Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2023 22631.2428 i po instalacji się uaktualnia do 22631.2506. Cytuj
Adini1 Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 No ja dzis dostalem update do 23H2 .22631.2506. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 Jak ktoś pilnie chce to można i tak. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
juniorzwl Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2023 4 godziny temu, LAGUNA napisał(a): Jak ktoś pilnie chce to można i tak. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki temu poradnikowi mam już 23h2, ale copilota nadal brak. Wie ktoś czy będzie dostępny dla nas Polaczków - Cebulaczków? LAGUNA i JanKo66 lubią to Cytuj stens Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 4 godziny temu, juniorzwl napisał(a): Wie ktoś czy będzie dostępny dla nas Polaczków Przeciesz jest w Edge. Cytuj LAGUNA Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 8 godzin temu, juniorzwl napisał(a): Dzięki temu poradnikowi mam już 23h2, ale copilota nadal brak. Zobacz sobie może tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj juniorzwl Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 6 godzin temu, stens napisał(a): Przeciesz jest w Edge. Zgadza się, tylko komendy tam wpisywane takie jak zmiana motywu dotyczą jedynie samej przeglądarki. Kurczę, próbowałem już chyba wszystkiego: dodałem linijkę do rejestru (ShowCopilotButton), zmieniałem ustawienie copilota w gpedit, nawet dodanie komendy w vivetool nic nie daje Przed aktualizacją do 23h2 komenda "microsoft-edge://?ux=copilot&tcp=1&source=taskbar" z postu @LAGUNA w narzędziu Uruchom jednorazowo aktywowała Copilota, ale po aktualizacji do 23h2 poprzez odpalenie komendy w Uruchom następuje odpalenie przeglądarki Edge. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Cytuj stens Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 No, a jak byś zamienił język na angielski? Cytuj LAGUNA Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Hm chyba to wiele nie zmieni :łograniczony jest" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj juniorzwl Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 21 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Hm chyba to wiele nie zmieni :łograniczony jest" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @stens Może i jest to jakiś sposób, ale nie wyobrażam sobie korzystać z systemu w języku angielskim. Zresztą to traci trochę sens, skoro sam Copilot obsługuje język polski. @LAGUNA Sposób z linku tabletowo również nie działa, po wpisaniu i zatwierdzeniu komendy enterem w pasku adresu eksploratora powoduje otwarcie nowego okna eksploratora. W wersji 23h2 chyba póki co skutecznie zablokowali możliwość włączenia Copilota. Nie jest to rzecz, bez której nie mogę żyć, traktuje to jedynie jako ciekawostkę, ale czy tylko ja tutaj walczę, aby to uruchomić? Może u kogoś z was udało się to odpalić i się nie chwali? LAGUNA lubi to Cytuj stens Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Był jak się nie myle to w 23560.1000. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj LAGUNA Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 To jako ciekawostka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warto zauważyć, że Microsoft Copilot, podobnie jak każdy asystent AI, ma swoje ograniczenia. Copilot może czasami generować nieprawidłowe lub fałszywe informacje, co nazywa się halucynacją. Dodatkowo nie przechowuje informacji z jednej rozmowy do drugiej ze względów bezpieczeństwa, więc każda rozmowa zaczyna się od nowa. Copilot ma również ograniczoną integrację z źródłami danych osób trzecich, co oznacza, że nie może uwzględnić pewnych rodzajów danych osobowych. Nie wiem czy to coś da ,ale tego Michała widziałeś. Cytuj LAGUNA Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj darude123 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Teraz to już nie ma znaczenia, jak jeszcze się mieścił na standardowej płycie dvd to było ok, teraz już trzeba nagrywać na dwuwarstwowej. Tak wiem można na pendrajwie ale pewnie są osoby co wolą w ten sposób. Cytuj LAGUNA Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Można stąd sam Pro +4,58 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1 godzinę temu, darude123 napisał(a): Tak wiem można na pendrajwie ale pewnie są osoby co wolą w ten sposób. Wypalasz na czym Tobie wygodnie Ja się obawiam czy jeszcze ze dwie aktualizacje i pen 16GB starczy. Cytuj Poprzednia 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 Dalej Strona 82 z 156 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/41323-windows-11-og%C3%B3lna-dyskusja/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 28
stens Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 4 godziny temu, juniorzwl napisał(a): Wie ktoś czy będzie dostępny dla nas Polaczków Przeciesz jest w Edge. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 8 godzin temu, juniorzwl napisał(a): Dzięki temu poradnikowi mam już 23h2, ale copilota nadal brak. Zobacz sobie może tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
juniorzwl Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 6 godzin temu, stens napisał(a): Przeciesz jest w Edge. Zgadza się, tylko komendy tam wpisywane takie jak zmiana motywu dotyczą jedynie samej przeglądarki. Kurczę, próbowałem już chyba wszystkiego: dodałem linijkę do rejestru (ShowCopilotButton), zmieniałem ustawienie copilota w gpedit, nawet dodanie komendy w vivetool nic nie daje Przed aktualizacją do 23h2 komenda "microsoft-edge://?ux=copilot&tcp=1&source=taskbar" z postu @LAGUNA w narzędziu Uruchom jednorazowo aktywowała Copilota, ale po aktualizacji do 23h2 poprzez odpalenie komendy w Uruchom następuje odpalenie przeglądarki Edge. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Cytuj
stens Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 No, a jak byś zamienił język na angielski? Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2023 Hm chyba to wiele nie zmieni :łograniczony jest" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
juniorzwl Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 21 godzin temu, LAGUNA napisał(a): Hm chyba to wiele nie zmieni :łograniczony jest" [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] @stens Może i jest to jakiś sposób, ale nie wyobrażam sobie korzystać z systemu w języku angielskim. Zresztą to traci trochę sens, skoro sam Copilot obsługuje język polski. @LAGUNA Sposób z linku tabletowo również nie działa, po wpisaniu i zatwierdzeniu komendy enterem w pasku adresu eksploratora powoduje otwarcie nowego okna eksploratora. W wersji 23h2 chyba póki co skutecznie zablokowali możliwość włączenia Copilota. Nie jest to rzecz, bez której nie mogę żyć, traktuje to jedynie jako ciekawostkę, ale czy tylko ja tutaj walczę, aby to uruchomić? Może u kogoś z was udało się to odpalić i się nie chwali? LAGUNA lubi to Cytuj
stens Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 Był jak się nie myle to w 23560.1000. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2023 To jako ciekawostka [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warto zauważyć, że Microsoft Copilot, podobnie jak każdy asystent AI, ma swoje ograniczenia. Copilot może czasami generować nieprawidłowe lub fałszywe informacje, co nazywa się halucynacją. Dodatkowo nie przechowuje informacji z jednej rozmowy do drugiej ze względów bezpieczeństwa, więc każda rozmowa zaczyna się od nowa. Copilot ma również ograniczoną integrację z źródłami danych osób trzecich, co oznacza, że nie może uwzględnić pewnych rodzajów danych osobowych. Nie wiem czy to coś da ,ale tego Michała widziałeś. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
darude123 Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Teraz to już nie ma znaczenia, jak jeszcze się mieścił na standardowej płycie dvd to było ok, teraz już trzeba nagrywać na dwuwarstwowej. Tak wiem można na pendrajwie ale pewnie są osoby co wolą w ten sposób. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2023 Można stąd sam Pro +4,58 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1 godzinę temu, darude123 napisał(a): Tak wiem można na pendrajwie ale pewnie są osoby co wolą w ten sposób. Wypalasz na czym Tobie wygodnie Ja się obawiam czy jeszcze ze dwie aktualizacje i pen 16GB starczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź