LAGUNA Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Pobierałeś sobie wersją Windows 11 Media Creation Tool 2023 Wersja 23H2 Cytuj
Portalnet Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 1 godzinę temu, maciekk26xxx napisał(a): Dziwne że ja pobrałem w media creation toola i zainstalowałem i mam 22H2 nadal xd odświeżyło mi tylko system Bo na stronie MS jest stara wersja mediacreatora,(z maja 2022 r. do 22h2), możliwe, tak przypuszczam, ze moze to być związane np. z faktem ze nowy obraz 23H2 jest większej objętości i mediacreator nie stworzy obrazu na fat32 ( za duzy plik install - tj powyżej 4GB ), ale pożyjemy zobaczymy co będzie dalej w tej kwestii, co jest faktycznym problemem ze mediacreator nie został jeszcze udostępniony w nowej wersji do 23h2 Pobierz gotowy obraz iso ( on jest juz z 23H2) i nagraj rufusem na pena LAGUNA lubi to Cytuj
maciekk26xxx Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 36 minut temu, SirGon napisał(a): @maciekk26xxx trzeba było pobrać asystenta instalacji Windows 11 Ja nie moge poprzez Asystenta ponieważ mój komputer nie spełnia wymagań dlatego tu nie wyjdzie Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Może poleci. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
maciekk26xxx Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Pobieram może będzie działać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Portalnet Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 1 minutę temu, LAGUNA napisał(a): Może poleci. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale to ten sam co na stronie ms, podpis cyfrowy z maja 2022 r. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 2 minuty temu, Portalnet napisał(a): ale to ten sam co na stronie ms, podpis cyfrowy z maja 2022 r. Możliwe że mój błąd ale pisze Aktualizacja: 2023-10-31 Cytuj
Portalnet Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Teraz, LAGUNA napisał(a): Możliwe że mój błąd ale pisze Aktualizacja: 2023-10-31 ściągnąłem, i u mnie pokazuje ze podpis cyfrowy pliku z maja 2022 r., Cytuj
LAGUNA Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 @Portalnet w takim razie Twoja opcja wygrywa 16 minut temu, Portalnet napisał(a): Pobierz gotowy obraz iso ( on jest juz z 23H2) i nagraj rufusem na pena plusik lubi to Cytuj
plusik Opublikowano 1 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2023 Windows 11 2023 Update (23H2) oficjalnie wydany! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
maciekk26xxx Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 No już mam pobrane z strony iso , tylko zastanawia mnie czemu ponad 6gb zajmuje co jest takiego dodanego ja nie widzę za dużo nowości [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i SirGon lubią to Cytuj
Franz Maurer Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Wy też tak macie, że po włączeniu komputera i gdy pierwszy raz odpalacie mój komputer to okienko się otworzy, ale białe i dopiero po chwili się wczytuje wszystko, a zrobiło mi się to od tamtej aktualizacji co zmienia wygląd eksploratora plików. Potem jak odpalę znowu mój komputer to już jest wszystko dobrze. i dlaczego czyste ISO 23H2 ma kompilacje 22631.2428, a ja po skorzystaniu z windows update mam kompilacje 22631.2506? ponoć właśnie przez tą kompilacje 2506 są takie problemy. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 16 minut temu, Franz Maurer napisał(a): Wy też tak macie, że po włączeniu komputera i gdy pierwszy raz odpalacie mój komputer to okienko się otworzy, ale białe i dopiero po chwili się wczytuje wszystko, Mam podobnie mignie i dopiero się pojawiają ikony. Franz Maurer lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Stare chłopy a .... . Przecież był czas przywyknąć. Mnie tam już takie rzeczy nie zaskakują. Czekać, czekać, czekać ... a jak nie poprawią to pociechą 12-ka na horyzoncie. I w kółko Macieju. Jak mawiała kobieta Kopernik -"od atomu do galaktyk, wszystko musi się kręcić". LAGUNA i Franz Maurer lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 1 godzinę temu, zdzisiek24 napisał(a): Stare chłopy a .... . ale jaki Windows młody pododawali miksery blendery itp. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] te pierdoły robią soje z obrazem Cytuj
poseq Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 szmery bajery z których i tak nie korzystam a system zamula. Mój dziwny proces myślowy, i rozwiązanie problemów: (Na powyższe zdanie też już inaczej patrzę, irytacja, nerwy potrafią zburzyć zdrowy rozsądek - niech będzie na dysku zainstalowane nawet to z czego nie korzystam, a co to gryzie? Pewnie nawet w tle nie działa dopiero jak uruchomię, a miejsce na dysku zawsze się znajdzie, ramu tyle że mogę uruchomić 500 stron www bez pogorszenia wydajności) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Jeśli ktoś zainteresowany ... już pod 23h2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poseq i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Aktualizacja do Windows 11 23H2 na niewspieranym sprzęcie jest możliwa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i plusik lubią to Cytuj
plusik Opublikowano 2 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2023 Microsoft wydał nowego Windowsa. To najdziwniejsza premiera systemu od lat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24, JanKo66 i LAGUNA lubią to Cytuj
plusik Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Nie spieszcie się z Copilotem. W Windows 11 dzieją się teraz prawdziwe cuda ..... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @Franz Maurer Chyba coś dla nas usłyszeli. Drobne poprawki w Windows 11 23H2 (build 22635.2700 w Beta Channel) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik i Franz Maurer lubią to Cytuj
plusik Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Microsoft sprząta. Windows 11 bez dwóch aplikacji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Kurna ... jakimiś papilotami się zajmują a mapy chcą mi usuwać. Akurat często używam i jak to zrobią to pałka się przegnie. LAGUNA i plusik lubią to Cytuj
Portalnet Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 A przy okazji zapytam, czy jest jakaś apka która owe aplikacje Ms definitywnie usuwa ( nie ukrywa na danym koncie tylko definitywnie usuwa z całego systemu) ? ( wiem ze można to robic poprzez wiersz polecen/powershell ale może jest już gotowa apka ktora pokazuje jakie apki są w systemie i poprzez np zaznaczenie usuwa) LAGUNA lubi to Cytuj
stens Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 17 minut temu, Portalnet napisał(a): czy jest jakaś apka która owe aplikacje Ms definitywnie usuwa To możesz usunąć w Geek uninstaler (wybierasz >widok i Microsoft stor apps. Masz tam wszyskie appki do odinstalowania. Portalnet i LAGUNA lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @zdzisiek24 Ale zobacz ile dodali jeszcze żaden Rząd tyle nie dał. Ulepszone wiadomości systemowe połączeń Skype Próbnik kolorów w ustawieniach motywu w Microsoft Edge Dev Windows 11 23H2 w Media Creation Tool nadal niedostępny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Źródło: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] plusik lubi to Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 @LAGUNA Ale nowy da tyle, że aż niebo się zawstydzi i nową zaporę trzeba będzie budować na zachodniej granicy. Nie mogę się doczekać by zobaczyć jak latają z reklamówkami, dokarmiając niemców i żabojadów. LAGUNA i plusik lubią to Cytuj
SirGon Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 A gdzie jest RAR w Windows 11 23H2, nie widze go? plusik lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 Zerknij czy go tu mają [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 21 minut temu, zdzisiek24 napisał(a): Nie mogę się doczekać by zobaczyć jak pisiory latają z reklamówkami, dokarmiając niemców i żabojadów Jak ich jeszcze będzie stać na te reklamówki. plusik i zdzisiek24 lubią to Cytuj
stens Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2023 2 godziny temu, SirGon napisał(a): A gdzie jest RAR w Windows 11 23H2, nie widze go? Kliknij na .rar ppm i otw€rz za pomocą "explorera" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź