plusik Opublikowano 1 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2025 Windows 11 podatny na ataki hakerów. Wystarczy karta na USB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ryzenek Opublikowano 1 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2025 Kup tę kamerę internetową Lenovo 1080p kompatybilną z Windows Hello za jedyne 44 USD [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Ryzenek Opublikowano 2 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2025 Windows 12. Wymagania i data premiery, nowe funkcje w chmurze itp... czytaj dalej LAGUNA lubi to Cytuj
Ryzenek Opublikowano 2 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2025 Zaktualizowali Windows 11. Teraz nie chcą im działać gry [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon, LAGUNA i JanKo66 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 2 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2025 Standard Microsoft bada sprawę Na ten moment trudno znaleźć rozwiązanie problemów po aktualizacji Windows 11. Narastająca liczba komentarzy zirytowanych użytkowników może jednak wywrzeć presję na firmach, które spróbują odnaleźć przyczynę problemów i opracować rozwiązanie. Pierwsze informacje o [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pojawiły się już pod koniec 2024 r. - trudności miały dotyczyć następujących tytułów: Star Wars Outlaws Assassin's Creed Valhalla Assassin's Creed Origins Assassin's Creed Odyssey Avatar: Frontiers of Pandora JanKo66 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2025 Aktualizacja Windows 11 psuje nie tylko gry Ubisoftu, ale też Path of Exile 2. Co na to Microsoft? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon lubi to Cytuj
zen888 Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2025 4 godziny temu, LAGUNA napisał(a): Aktualizacja Windows 11 psuje nie tylko gry Ubisoftu, ale też Path of Exile 2. Co na to Microsoft? M$: a my na to jak na lato czekajcie na Windows 12. Zresztą Intel dzielnie dotrzymuje kroku M$: To już nie jest śmieszne. Poprawka dla Intel Arrow Lake podobno pogarsza wydajność. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 3 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2025 Godzinę temu, zen888 napisał(a): czekajcie na Windows 12. oby się nie okazało jeszcze gorzej Zgodnie z wynikami opublikowanymi przez CapFrameX, znane narzędzie analizy wydajności gier, nowa aktualizacja nie tylko nie poprawia wydajności, ale wręcz ją pogarsza. Przykładem jest gra Cyberpunk 2077, gdzie liczba klatek na sekundę po wprowadzeniu aktualizacji spadła aż o 20%. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nędza Cytuj
LAGUNA Opublikowano 5 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2025 Funkcje z Windows 11 2024 Refresh trafią do Windowsa 11 23H2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 7 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2025 Komedia. Reklama Windows 11 psuje Windows 10 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 Sylwester się skończył Nowy Rok się zaczął ,a tu dalej zabawa. Microsoft znów dał ciała. Pełnoekranowe reklamy Windows 11 wieszają system [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 Użytkownicy komputerów z Windows 11 w wersji 24H2 mogą doświadczyć niepoprawnego działania Eksploratora plików. Po przełączeniu go w tryb pełnoekranowy mogą wystąpić komplikacje z użytkowaniem związane z nachodzeniem na siebie elementów, a także ucinaniem menu akcji wywoływanego prawym przyciskiem myszy. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 9 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2025 Nowe, wygodne sposoby na ominięcie wymagań Windowsa 11 Wraz z Windows 11 2024 Refresh (24H2) na rynku pojawiło się kilka sposobów ułatwiających instalację Windowsa 11 na niekompatybilnym sprzęcie. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wislak00 lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 W ostatnich dniach na platformie X (dawniej Twitter) pojawiła się seria postów autorstwa byłego pracownika Microsoftu, znanego pod pseudonimem @Barnacules, który podzielił się ciekawymi spostrzeżeniami na temat piractwa systemów operacyjnych Windows 10 i 11. W swoich wpisach twierdzi, że Microsoft w rzeczywistości nie przejmuje się piractwem swoich OS, gdyż piraci przynoszą firmie więcej korzyści niż strat. Jedziemy Dalej SirGon lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 10 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2025 To już jest nawet wstyd podawać, ale jak by co to żeby było mniej więcej wiadomo co się dzieje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i zdzisiek24 lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 11 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2025 Windows 11 w końcu bez groźnego błędu. Usuwanie trwało 2 lata [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 i SirGon lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 13 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2025 @Kosiara jak byś był zainteresowany Może ktoś będzie chciał : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon i JanKo66 lubią to Cytuj
ampa Opublikowano 14 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2025 KB5050009 się pobiera choć jakoś mało info o niej. LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 14 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2025 Właśnie leci 2025-01 Aktualizacja zbiorcza dla systemu Windows 11 Version 23H2 dla systemów opartych na architekturze x64 (KB5050021) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zdzisiek24 lubi to Cytuj
leven Opublikowano 15 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2025 Zainstalowałem tą aktualizację wczoraj i wszystko działa jak należy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 15 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2025 14 stycznia 2025 r. — KB5050009 (kompilacja systemu operacyjnego 26100.2894) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo66 lubi to Cytuj
darude123 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2025 U mnie teraz po kilku aktualizacjach mam tak że po logowaniu mam czarny ekran i trzeba czekać na pojawienie się pulpitu i reszty. Sam nie wiem czy ta moja konfiguracja jakaś dziwna czy ten windows jest jakiś popsuty. W każdym razie mam też linux i tam wszystko od strzała się uruchamia bez problemu. Nie liczę na żadne rady ale już sam nie wiem dlaczego tak to działa. Raz na kilka uruchomień włącza się szybko i tak jak być powinno cały czas. Co kolejne aktualizacje to nowe cuda. Cytuj
ARO23 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 Witam.Mam ASUS Vivobook po aktualizacji do 24H2 mam dziwny problem z tapetami ekranu blokady,problem występuję w tapetach ustawionych jako obraz i jako "w centrum uwagi" problem jest taki , że często tapety blokady są wyraźnie ze zmniejszona rozdzielczością,nie zawsze dzieje się to , raz tapeta ma dużą rozdzielczość, że obraz jest wyraźny i z dobrą rozdzielczością a raz jest powiększony rozmyty i wyraźnie ma zmniejszoną rozdzielczość.Dzieje się to nawet w obrębię tej samej ustawionej tapety i w nie regularnych odstępach czasu. Też ktoś to zauważył? Nadmienię że po aktualizacji robiłem przywracanie ustawień fabrycznych i aktualizowałem sterownik graficzny. Cytuj
stens Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 10 minut temu, ARO23 napisał(a): Nadmienię że po aktualizacji robiłem przywracanie ustawień fabrycznych To źle zrobiłeś, trzeba było na "czysto" zainstalować. Cytuj
ARO23 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 Godzinę temu, stens napisał(a): To źle zrobiłeś, trzeba było na "czysto" zainstalować. Przywracanie ustawień robiłem na "czysto" z usunięciem plików osobistych. Po to ta funkcja jest żeby z niej korzystać bez konieczności instalacji systemu na nowo . Cytuj
stens Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 12 minut temu, ARO23 napisał(a): Po to ta funkcja jest żeby z niej korzystać bez konieczności instalacji systemu na nowo No.. wiesz. tylko czemu te kłopoty. Cytuj
ARO23 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 9 minut temu, stens napisał(a): No.. wiesz. tylko czemu te kłopoty. Dlatego wrzuciłem post czy ktoś inny ma to samo co ja... Cytuj
darude123 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 Widzę że nie tylko ja mam problem z czarnym ekranem po logowaniu:) Strach aktualizować ten system, jak tak dalej będzie to już tylko jakoś dogadanie się z linuxem bo coraz mniej mnie to zaczyna bawić. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA i SirGon lubią to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2025 Czy coś w ten deseń się dzieje u kogoś? Użytkownicy komputerów z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w wersji 24H2 mogą doświadczyć niepoprawnego działania Eksploratora plików. Po przełączeniu go w tryb pełnoekranowy mogą wystąpić komplikacje z użytkowaniem związane z nachodzeniem na siebie elementów, a także ucinaniem menu akcji wywoływanego prawym przyciskiem myszy. Bug ten blokuje dostęp do zawartości w wybranych lokalizacjach. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] SirGon lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez JakubDriver,
Przydatna informacja :)
Rekomendacja dodana przez VACek
0 reakcji
Pokaż odpowiedź