andreass2 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 Witam, jestem tu po raz pierwszy , proszę o wyrozumiałość .Jak w temacie VPN zabiera prawie 100% szybkości łącza. Mam telefon U Ultra i urządzenie z Androidem H96 Max X3, aplikacja 5 Euro VPN jest zainstalowana na androidach, i na windows 7. Po uruchomieniu VPN prędkość internetu spada ze 100 Mb / s do 15 Mb / s. Jestem po wifi, bo inaczej nie da się połączyć, co ciekawe, testowałem 5 najlepiej płatnych VPNów i jest tak samo z każdym, podczas gdy na Windows 7 działa świetnie . Póki co nie znalazłem przyczyny i nie mogę nic znaleźć, więc proszę o pomoc .... Dziękuję [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Miastowy Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2021 Nic nie zrobisz raczej, mi osobiście każdy VPN ścinał prędkość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi