John Marston 10 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Mam nietypowy problem gdyż dziś bawiąc się w jednym pliku wyskoczyło mi że nie można go zapisać coś tam, patrze nie ma opcji usuń ani zmień nazwę czy coś. Biore chkdisk znalazło błędy ale podczas próby naprawy dysk jest zabezpieczony przed zapisem. Tak samo z formatem. Myśle sę odepne ten dysk z kieszeni i wlożę go do lapka bo jest na tym dysku 7. Odpaliłem wszystko działa, z ciekawości wpiąłem inny dysk korzystając z tej 7. Żadnego problemu wszystko działa. Spowrotem wpinam ten dysk do kieszeni i odpalam tamten dysk dalej nie ma do niego dostępu. Tak próbowałem inne porty usb czy inny kabel do tej kieszeni Quote Link to post Share on other sites
stens 144 Posted April 7 Report Share Posted April 7 ppm na dysk> właściwości> zabezpieczenia> i daj uprawnienia dla "użytkownicy uwierzytelnieni" Quote Link to post Share on other sites
John Marston 10 Posted April 7 Author Report Share Posted April 7 2 minuty temu, stens napisał: ppm na dysk> właściwości> zabezpieczenia> i daj uprawnienia dla "użytkownicy uwierzytelnieni" Quote Link to post Share on other sites
stens 144 Posted April 7 Report Share Posted April 7 Najpierw przejmij go "na własność" Quote Link to post Share on other sites
John Marston 10 Posted April 7 Author Report Share Posted April 7 6 minut temu, stens napisał: Najpierw przejmij go "na własność" Nośnik jest zabezpieczony przed zapisem a i jak mówiłem on miał 7 więc ma też jakąś 500mb partycje z folderem boot, na niej też ciula zrobisz Quote Link to post Share on other sites
tadziu123 3 Posted April 7 Report Share Posted April 7 może to ci pomoże rozwiązać problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo to tylko uważaj który dysk wybierasz w wierszu poleceń Hells Angels and John Marston like this Quote Link to post Share on other sites
stens 144 Posted April 8 Report Share Posted April 8 Tym programikiem odblokujesz dysk. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hendrix likes this Quote Link to post Share on other sites
John Marston 10 Posted April 8 Author Report Share Posted April 8 10 godzin temu, tadziu123 napisał: może to ci pomoże rozwiązać problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo to tylko uważaj który dysk wybierasz w wierszu poleceń dzięki Quote Link to post Share on other sites
tadziu123 3 Posted April 8 Report Share Posted April 8 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Brawo TY Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts