John Marston Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Mam nietypowy problem gdyż dziś bawiąc się w jednym pliku wyskoczyło mi że nie można go zapisać coś tam, patrze nie ma opcji usuń ani zmień nazwę czy coś. Biore chkdisk znalazło błędy ale podczas próby naprawy dysk jest zabezpieczony przed zapisem. Tak samo z formatem. Myśle sę odepne ten dysk z kieszeni i wlożę go do lapka bo jest na tym dysku 7. Odpaliłem wszystko działa, z ciekawości wpiąłem inny dysk korzystając z tej 7. Żadnego problemu wszystko działa. Spowrotem wpinam ten dysk do kieszeni i odpalam tamten dysk dalej nie ma do niego dostępu. Tak próbowałem inne porty usb czy inny kabel do tej kieszeni Cytuj
stens Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 ppm na dysk> właściwości> zabezpieczenia> i daj uprawnienia dla "użytkownicy uwierzytelnieni" Cytuj
John Marston Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 2 minuty temu, stens napisał: ppm na dysk> właściwości> zabezpieczenia> i daj uprawnienia dla "użytkownicy uwierzytelnieni" Cytuj
stens Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Najpierw przejmij go "na własność" Cytuj
John Marston Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 6 minut temu, stens napisał: Najpierw przejmij go "na własność" Nośnik jest zabezpieczony przed zapisem a i jak mówiłem on miał 7 więc ma też jakąś 500mb partycje z folderem boot, na niej też ciula zrobisz Cytuj
tadziu123 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 może to ci pomoże rozwiązać problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo to tylko uważaj który dysk wybierasz w wierszu poleceń Hells Angels i John Marston lubią to Cytuj
stens Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Tym programikiem odblokujesz dysk. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hendrix lubi to Cytuj
John Marston Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 10 godzin temu, tadziu123 napisał: może to ci pomoże rozwiązać problem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] albo to tylko uważaj który dysk wybierasz w wierszu poleceń dzięki Cytuj
tadziu123 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Brawo TY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi