senior38 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Postanowiłem dziś zajrzeć do fotek na karcie mojego telefonu i moje zdumienie ponieważ nie widzę mojej karty.jest tylko ikona LG która nie chce się otworzyć.Po podłączeniu przewodem słychać dzwięk wibracyjny połączenia z telefonem,ale nie ma informacji jak kiedyś[połącz]Proszę o pomoc . Cytuj
Hells Angels Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Jaki tel. z Androidem? Może być w ustawieniach USB - "tylko do ładowania" Więcej danych. Cytuj
senior38 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 7 minut temu, Hells Angels napisał: Jaki tel. z Androidem? Może być w ustawieniach USB - "tylko do ładowania" Więcej danych. Telefon z andreoidem.Miesiąc temu robiłem podgląd do zdjęć i było wszystko ok. Cytuj
Hells Angels Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Spróbuj zrestartować telefon. Może jest dedykowana aplikacja do tego modelu. Cytuj
tadziu123 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 włącz tryb MTP w telefonie jak łączysz się z laptopem Może być przestawione na ładowanie tel. Cytuj
senior38 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 1 minutę temu, tadziu123 napisał: włącz tryb MTP w telefonie jak łączysz się z laptopem Może być przestawione na ładowanie tel. Wytłumacz mi jak to zrobić. Cytuj
tadziu123 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 jak łączysz się z laptopem to w tel wyświetla sie mała ikona usb na pasku u góry wtedy palcem w dół. jak pisze doładuj telefon to klikasz na ten pasek i tam zmieniasz na tryb MTP. Potem odłącz tel i połącz ponownie i poczekaj chwile senior38 lubi to Cytuj
pawelek1980 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Wytłumacz mi jak to zrobić.Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka senior38 lubi to Cytuj
tadziu123 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] daj znać czy jest ok . mam ten sam tel więc mogę troszkę pomóc Cytuj
senior38 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 6 minut temu, tadziu123 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] daj znać czy jest ok . mam ten sam tel więc mogę troszkę pomóc Tadziu123 Jest ok.Dziękuję za instrukcję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi