TediPower Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Drukarka HP M477 Skanowanie do pliku i do chmury - kiedyś mi to działało. Ale od około roku już nie działa a teraz zaś tego potrzebuję. Skanuję zapisuję plik na dysku ale automatycznie program HP Scan wysyłał mi go do Dropbox albo google. I otrzymuję taki komunikat po skanowaniu. Mam zainstalowany nowy Firefox, jaki i Edge dałem nawet z tego programu by zainstalowało Chrome ale ponowne skanowanie pokazuje ponownie ten sam problem by zainstalować. A to pojawia się na Dropbox co widać jak wybierałem do google pojawiało się inne okienko i po kliknięciu w link tam zawarty uruchamiał się Internet Explorer chyba 11 odinstalowanie go i teraz po kliknięciu w link nic się nie dzieje. Ktoś wie gdzie wymusić by otworzyło się to w innej przeglądarce. Windows 10 64 org, nowa instalka z wczoraj najnowsze oprogramowanie od HP HP_Color_LJ_Pro_MFP_M477-PCL_6_v3_Full_Soln_19138 Domyślna przeglądarka była zmieniana na wszystkie jakie mam i obecnie jest edge. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi