Etopet Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 Witam, ostatnio zaaktualizowałem BIOS płyty głównej do najnowszej wersji i moje pytanie brzmi czy warto aktualizować bios karty graficznej (KARTA JAKĄ POSIADAM GEFORCE 2070 SUPER 8GB) Właściwości BIOS'u: Typ BIOS'u AMI UEFI Wersja BIOSu 3002 SMBIOS Version 3.3 UEFI Boot Tak Secure Boot Wyłączone Data BIOS'u systemowego 03/10/2021 Data BIOS'u wideo 07/15/19 Drugie pytanie dotyczące GPU, dlaczego wykrywa mi 4 ekrany GPU i pokazuje pamięć procesora graficznego 24GB w men.zadań (raport z programu AIDA64) Ekran: Karta wideo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Karta wideo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Karta wideo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Karta wideo [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Akcelerator 3D [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Monitor Gigabyte Aorus KD25F [24.5" TN LCD] Z góry dziękuje za pomoc ;) Cytuj
ampa Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 Jeżeli na stronie producenta jest nowszy bios to może warto,może coś poprawiać.Dawno temu miałem problem w paru grach i po wgraniu nowszego biosu problem zniknął. Cytuj
WolframPL Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 Nie ma problemu, nie ma ku temu większego powodu - NIE TYKAJ. Złota zasada - jak działa, to nie ruszaj.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi