anonymous78 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Witajcie. Mam problem z cmd. Jak chcę włączyc wiersz poleceń jako administrator włącza mi się to: Microsoft Windows [Version 10.0.18363.1379] (c) 2019 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzezone C:\Users\User1> a nie jako C:\Windows\system32 Jak to naprawić? Cytuj
rrroberto Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 W Rejestrze w kluczu: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Command Processor zmień wartość AutoRun. I np. jak wpiszesz cd C:\ to będzie startował z C:\. Jeśli wpiszesz np. cd C:\Windows to będzie startował z tego właśnie katalogu itd. Dodatkowo z przełącznikiem \D można zmienić domyślną partycję/dysk. Opcji jest sporo... Cytuj
BartAcid Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Jemu się chyba nie włącza CMD jako administrator. jak włączasz CMD jako administrator? Cytuj
anonymous78 Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Jak włączam jako administrator to jest C:\Users\User1 rroberto mam cos takiego w rejestrze [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Masz na górnej belce okna konsoli napisane administrator? Tak? To co się przejmujesz ścieżką w konsoli. Cytuj
anonymous78 Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 skanowałem programem Malwarebytes i znalazł cos takiego. Wykonałem frst [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi