Asdereq Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Witam,Chciałbym połączyć instalatory windowsa 7, windowsa 8 i windowsa 8.1, lecz nie wiem jak nalezy scalić pliki install.wim Mam program WinToolkit lecz dalej nic, no i na koniec co z tym plikiem zrobić podmienić w którymś instalatorze czy coś innego trzeba zrobic.Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedźAsdereq Cytuj
razor1995 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Nie scalisz tak tego. Normalnie instalator odwołuje się do jednego wim-a, pomijając niektóre komponenty. A jeśli chcesz mieć te systemy na jednej płycie, użyj np. xBoot. Cytuj
Tahion Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2015 Można tak połączyć systemy za pomocą WinAIO Maker. Sam mam zrobiony jeden wim z kilkoma systemami. Oemy, 8.1, 7, dystrybujce Hp i Della. Jedyna wada to rozmiar mój ma 13,5G. ale można nagrać na pena i jest OK. PS. Oczywiście instalator jest jeden (u mnie z 8.1) tylko można z niego instalować różne wersje windy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi