Animals Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Witam .Problem polega na tym ze nawet po resecie i założeniu konta na Huawei nie mogę dalej zalogować się na telefon.Oglądałem poradniki na you tube i nic.Nie mogę obejść konta.Model to PRA-LX1.Już nie wiem czy jakoś wgrać nowy soft czy jak?Mam jeszcze MAXcom od rodziny model MS533 i to samo.Konto google.Masakra z tym jakaś.Myślałem wyczyszczę wgram soft i już a tu już nie te czasy chyba.Gdyby ktoś pomógł jak sobie z tym poradzić poradnik czy strona byłbym wdzięczny.I nie telefony nie kradzione.Po prostu leżały parę lat. Cytuj
Miastowy Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 W Huawei zapewne nie było usunięte konto Google przed resetem telefonu i teraz pyta o email i hasło do zalogowania się własnie na to konto. Zostaje Ci pokombinować z bypassem (wpisz sobie w Google "P8 Lite bypass" i szukaj, kombinuj), trochę nad tym posiedzisz bo to czasochłonna robota, chodź nie gwarantuję, że Ci się uda. Już tak odblokowałem kilka telefonów z Androidem, gdzie wisiały na blokadzie Google. Wgrywanie firmware na nowo nie przejdzie, bo i tak będzie pytać o konto. Animals lubi to Cytuj
Animals Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Dziękuję za odpowiedz.Będę próbował. Cytuj
Animals Opublikowano 3 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Ok poszło z MAXCOM bo łączy z netem i z you tube z poradnika na p8:D jak ktoś chce pomogę.Ale Huawei niestety się już tak nie da.nie ma neta.Znaczy połączy z siecią ale wywala błąd przy wejściu na You tuba.Emergency call też już nic nie daje.Łączy od razu i nie da się wejść w kontakty.Najgorsze że ja dalej nie wiem co tam siedzi.Jaki android i nie wiem jak sprawdzić bo różni się od tych na filmikach.Mimo wszystko jeden telefon odzyskany i dziękuję za pomoc.Jak ktoś ma z MAXCOM problem pomoge.Dalej szukam na p8 lite rozwiązania.pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi