Broda Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 Potrzebna lekka 10-tka glownie do gier. Przede wszystkim black desert online, w ktorym bede musial przypisac konkretne rdzenie procesora do gry. Sklepy microsoftu niepotrzebne. Wymagany wbudowany antywirus "ochrona przed wirusami i zagrozeniami" i jego aktualizacje (jedyny antywirus) oraz sprawna obsluga 2 monitorow (jeden do gier, drugi do przegladarki, discorda itd). Tak w ogole to jak dzialaja aktualizacje na modach? W zalaczniku screen z hwinfo ze specyfikacja. Calkiem mozliwe, ze bede dokladal jakiegos hdd. Z gory dziekuje za pomoc. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
adonx Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
marcelgg Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 Godzinę temu, Broda napisał: oraz sprawna obsluga 2 monitorow (jeden do gier, drugi do przegladarki, discorda itd Ale jak grę odpalę na głównym ekranie to nie mogę przejść na ekran drugi na stronę internetową bo wtedy mi minimalizuje gre. Musi odpalić grę w trybie okna windowed lub coś podobnego . Bo wyobraź sobie grę strzelankę. Skąd komputer ma wiedzieć, czy chcesz się obracać cały czas w grze, czy przejść myszką na pulpit. W większości gier jest opcja windowed. Cytuj
Broda Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 5 minut temu, marcelgg napisał: Ale jak grę odpalę na głównym ekranie to nie mogę przejść na ekran drugi na stronę internetową bo wtedy mi minimalizuje gre. Musi odpalić grę w trybie okna windowed lub coś podobnego . Bo wyobraź sobie grę strzelankę. Skąd komputer ma wiedzieć, czy chcesz się obracać cały czas w grze, czy przejść myszką na pulpit. W większości gier jest opcja windowed. yyy? Bez przesady, uposledzony nie jestem. A nawet bym powiedzial, ze cos tam umiem w komputer, tyle ze nigdy nie mialem do czynienia z modyfikacjami i wole napisac wszystko, chocby bzdety. Niestety jak widze ta i poprzednia odpowiedz to sie zastanawiam po co w ogole ten dzial, skoro "[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]" . Cytuj
jarexpol Opublikowano 24 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2021 18 minut temu, Broda napisał: Niestety jak widze ta i poprzednia odpowiedz to sie zastanawiam po co w ogole ten dzial No właśnie, po co Ci mod, strasznie dużo czytania, z tego co napisałeś to potrzebujesz usunąć szpiegów i tyle. adonx lubi to Cytuj
Adiwin&& Opublikowano 25 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2021 ltsc sobie wgraj i powinno wystarczyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi