wlodarek1 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Od kilku dni mam taki komunikat o błędzie gdy chcę uruchomić program SYNAPTICS TOUCHPAD , taki jak na dołączonym obrazku . Odinstalowanie sterownika gładzika nie pomogło . Co powiniem zrobić aby włączanie/wyłączanie gładzika wróciło do normy ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2021 Otworzyć szeroko okno i wziąć mocny zamach. Alternatywnie mogę polecić zakup ołowianej kulki. Prawdziwy dramat. A gdzie opis jak doszło do problemu? Gdzie jest podany system? Gdzie identyfikator sprzętu? Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 System - Windows 10 home , 64-bit , wersja 20H2 Dlaczego się pojawił problem - nie wiem ..... Konfiguracja sprzętowa - taka jak na dołączonym obrazku ; Model laptopa ; HP Notebook - 15-db1033nw Cytuj
helmut112 Opublikowano 7 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2021 20 godzin temu, wlodarek1 napisał: Od kilku dni mam taki komunikat o błędzie gdy chcę uruchomić program SYNAPTICS TOUCHPAD , taki jak na dołączonym obrazku . Odinstalowanie sterownika gładzika nie pomogło . Co powiniem zrobić aby włączanie/wyłączanie gładzika wróciło do normy ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po zainstalowaniu i restarcie :panel sterowania -mysz wybierz Nie. Miałem coś podobnego. Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 28 Lutego 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Zrobiłem reset windows 10 do ustawień fabrycznych i dopiero teraz touchpad działa prawidłowo. Ale pojawił się nowy problem : Program VideoProc był aktywowany jeszcze w grudniu i działał prawidłowo. Po wczorajszym resecie windows i ponownej instalacji tego programu nie da się go teraz ponownie aktywować. A ja potrzebuję programu do tworzenia filmów w przyspieszonym tempie. Nagrania z kamerki samochodowej są nudne gdy się je odtworza w normalnym tempie. Jaki program jest dobry do tego by pliki. MOV szybko przetwarzał na ten sam format ale np w tempie 4X? Na smartfonie z androidem używam do tego celu programu YouCut ale ten program dokonuje niepotrzebnie konwersji z. Mov na. Mp4..... Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Dziś niestety problem powrócił . Znów wywala mi taki komunikat jak w pierwszym poście tego wątku . Nie mam pojęcia , co może być tego przyczyną ....... Cytuj
Nieobecny Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Czy system zaktualizował sterowniki? Sterowniki są z WU czy ze strony producenta laptopa, czy ze strony producenta touchpada? Najnowsze czy dedykowane jak były na wstępie? Co w systemie instalujesz? Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2021 Sterowniki są z windows update... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi