Skocz do zawartości

Smartfon do 1000 zł jaki kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jako że zaczął mi poważniej fiksować mój Galaxy J5 2017 to nadeszła chwila by zakupić innego smartfona.

Wymagania :

Nowy lub używany,choć nie wiem co będzie lepsze

Do 1000 zł. Droższych nie polecajcie :P

byle żeby nie był tył szklany :D

I dziekuje za propozycje huawei i samsunga. Nie kupuje :P

usb typu c

głośniki stereo

złącze jack 3.5 mm

możliwość sflashowania telefonu pod linuxem - tyczy sie orginalnych softów jak i nieoficjalnych | nie posiadam windowsa :D

Najlepiej z etui + szkło na ekran

Dobrze by było gdyby to były smartfony z białegostoku :D Chce uniknac wysyłki,brak konta w banku itp.

Jeśli mi coś umknęło to upnę,gdy mi się przypomni :D

Opublikowano
2 godziny temu, zwierzaczek666 napisał:

Samsung A70. Roczny kupowany w salonie Plus.Uszanowany. Wiecej info na priv

Czytaj cały post :gt500s:

Do 1000zł najlepszym wyborem jest Xiaomi Poco X3, etui w zestawie, folii nie ma w zestawie, ale z tego co kojarzę jest coś na ekranie (potwierdź sobie). 

z tego co wiem to każdy smartphone na androidzie da się wgrać firmware w Linux

Opublikowano
8 minut temu, GT500s napisał:

Czytaj cały post :gt500s:

Do 1000zł najlepszym wyborem jest Xiaomi Poco X3, etui w zestawie, folii nie ma w zestawie, ale z tego co kojarzę jest coś na ekranie (potwierdź sobie). 

z tego co wiem to każdy smartphone na androidzie da się wgrać firmware w Linux

gietek zluzuj,on napisał post gdy jeszcze nie dodałem info o samsungu : ) Wiec nie zwracaj uwagi mu

Opublikowano
1 minutę temu, ziomek1993 napisał:

gietek zluzuj,on napisał post gdy jeszcze nie dodałem info o samsungu : ) Wiec nie zwracaj uwagi mu

Luzik.

Ogólnie patrząc po tym Poco X3... Wgrywasz AOSP i masz fajny telefon z długo trzymającym akumulatorem, a zarazem ludzie nie zgłaszają z nim problemów (AOSP). Bardzo podatny na modyfikacje

Opublikowano

Ostatnio czytałem o takim " wynalazku "  vivo Y70  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ja mam trzy sztuki Xiaomi   i nie narzekam  sprawują się idealnie robię z nimi co chcę  no i cena o połowę mniejsza.

Musisz sam poczytać , przekalkulować  , podumać i kupić  bo w razie czego to będziesz sobie pluł  w twarz a nie nam :tooth:

Opublikowano
20 godzin temu, ziomek1993 napisał:

Dlatego uwzględnilem w poście,że najlepiej sklep w białymstoku,chce oszczedzic sobie zachodu z zasuwaniem po przelewy,srewy itp.

przesyłka za pobraniem istnieje dłużej niż przelewy...

po drugie wszystko masz pozamykane więc... podziękuj Jarkowi... Google nie boli... 

999zł w wersji 128GB
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

1min szukania, więc wykazałeś się lenistwem.