ziomek1993 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 Witam, Jako że zaczął mi poważniej fiksować mój Galaxy J5 2017 to nadeszła chwila by zakupić innego smartfona. Wymagania : Nowy lub używany,choć nie wiem co będzie lepsze Do 1000 zł. Droższych nie polecajcie byle żeby nie był tył szklany I dziekuje za propozycje huawei i samsunga. Nie kupuje usb typu c głośniki stereo złącze jack 3.5 mm możliwość sflashowania telefonu pod linuxem - tyczy sie orginalnych softów jak i nieoficjalnych | nie posiadam windowsa Najlepiej z etui + szkło na ekran Dobrze by było gdyby to były smartfony z białegostoku Chce uniknac wysyłki,brak konta w banku itp. Jeśli mi coś umknęło to upnę,gdy mi się przypomni Cytuj
zwierzaczek666 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 Samsung A70. Roczny kupowany w salonie Plus.Uszanowany. Wiecej info na priv Cytuj
GT500s Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 2 godziny temu, zwierzaczek666 napisał: Samsung A70. Roczny kupowany w salonie Plus.Uszanowany. Wiecej info na priv Czytaj cały post Do 1000zł najlepszym wyborem jest Xiaomi Poco X3, etui w zestawie, folii nie ma w zestawie, ale z tego co kojarzę jest coś na ekranie (potwierdź sobie). z tego co wiem to każdy smartphone na androidzie da się wgrać firmware w Linux Cytuj
ziomek1993 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 8 minut temu, GT500s napisał: Czytaj cały post Do 1000zł najlepszym wyborem jest Xiaomi Poco X3, etui w zestawie, folii nie ma w zestawie, ale z tego co kojarzę jest coś na ekranie (potwierdź sobie). z tego co wiem to każdy smartphone na androidzie da się wgrać firmware w Linux gietek zluzuj,on napisał post gdy jeszcze nie dodałem info o samsungu : ) Wiec nie zwracaj uwagi mu Cytuj
GT500s Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 1 minutę temu, ziomek1993 napisał: gietek zluzuj,on napisał post gdy jeszcze nie dodałem info o samsungu : ) Wiec nie zwracaj uwagi mu Luzik. Ogólnie patrząc po tym Poco X3... Wgrywasz AOSP i masz fajny telefon z długo trzymającym akumulatorem, a zarazem ludzie nie zgłaszają z nim problemów (AOSP). Bardzo podatny na modyfikacje Cytuj
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 Ostatnio czytałem o takim " wynalazku " vivo Y70 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ja mam trzy sztuki Xiaomi i nie narzekam sprawują się idealnie robię z nimi co chcę no i cena o połowę mniejsza. Musisz sam poczytać , przekalkulować , podumać i kupić bo w razie czego to będziesz sobie pluł w twarz a nie nam Cytuj
rum69 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 Też polecił bym tego Poco x3, tam bardziej jak komuś wielkość tele nie przeszkadza, żona ma i nie narzeka, a teraz jest na promocji w xcom za 750zł... Cytuj
ziomek1993 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2021 Dlatego uwzględnilem w poście,że najlepiej sklep w białymstoku,chce oszczedzic sobie zachodu z zasuwaniem po przelewy,srewy itp. Cytuj
GT500s Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2021 20 godzin temu, ziomek1993 napisał: Dlatego uwzględnilem w poście,że najlepiej sklep w białymstoku,chce oszczedzic sobie zachodu z zasuwaniem po przelewy,srewy itp. przesyłka za pobraniem istnieje dłużej niż przelewy... po drugie wszystko masz pozamykane więc... podziękuj Jarkowi... Google nie boli... 999zł w wersji 128GB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 1min szukania, więc wykazałeś się lenistwem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi