berys Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 Poszukuję schematu dźwięków do Windows o nazwie "Turkish Delight" (ewentualnie "Turkey...). Były kiedyś na (starym) DeviantART. Szukałem przez różne wyszukiwarki i ...wcięło - dosłownie nigdzie! Przecież to niemożliwe?! Może ktoś z Was przypadkiem posiada ten (jak dla mnie) "skarb". Byłbym bardzo wdzięczny! Quote
Dziadek13 Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 Widać dużo jest schematów dźwięków Turkish-Delight tylko jaki ty potrzebujesz. Na tik Tok szukałeś [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
berys Posted January 19, 2021 Author Report Posted January 19, 2021 Chodzi mi o dźwięki systemowe do Windows, a nie jakiś filmik! Quote
Dziadek13 Posted January 19, 2021 Report Posted January 19, 2021 To zależy jaki system windowsa i w jakiej kompozycji był bo dźwięki były różne w różnych kompozycjach. Przeszukaj te kompozycje pulpitów i wyciągnij dźwięki które cię interesują. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts