John Marston Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Chciałem przegrać zdjęcia na kompa żeby sflashować androida 9 przez odina,jednak jak podpiąłem telefon nie ładował się a windows... no w tym momencie się dosłownie zesrałem ze strachu. USB 2.0 nie działało ale po restarcie lapka już działało natomiast telefon nie mówi że jest podpięty do PC pomimo że użyłem innego kabla (typu że wybierz czy samo ładowanie czy przesyłanie plików) a windows to nawet nie było dźwięku że fona podłączyłem w windowsie Czy mogłem spalić wejście w telefonie? Bo ładuje się z tą samą prędkością co wcześniej Cytuj
GT500s Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2021 1. Jeżeli telefon ma uszkodzone gniazdo to może taki komunikat wyskoczyć; 2. Jeżeli przewód USB jest uszkodzony również takie cuś wyskoczy; 3. USB 2.0 ma ograniczenie 500mA przy 5V, być może telefon chciał sobie siorpnąć 1A (1000mA); 4. Co to za Samsung?; 5. Trzymaj się ramy to się nie posramy, a kabina 5zł; 6. Jak USB 2.0 w PC działa np. z pendrive to znaczy, że jest całe; 7. Zerknij sobie na schemat takiego telefonu to się zorientujesz, że wszelakie nitki USB idą do kontrolera, a potem do układów. m.in. ładowania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi