franekfranek Posted November 29, 2020 Report Posted November 29, 2020 (edited) Polecam dla osób, które pragną zadbać o swoje oczy oraz poprawić komfort w wielogodzinnych maratonach z okienkami Jako, że auto mocno jest zarobiony, a ja świeżo po instalacji i trudno mi przychodzi patrzenie w duża jasną plamę załączam plik. Wystarczy pobrać i kliknąć otwórz. Automatycznie doda się do moich kompozycji. Później ino zapisać. W porównaniu do 3 wbudowanych schematów można go edytować poprzez zakłądkę KOLOR. Jakoś dość szybko udało mi się uzyskać schemat bardo zbliżony do mojego ulubionego "wysoki kontrast nr2" Polecam podobnie jak dark reader do firefox ! Spróbuj a zobaczysz, że warto. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edited November 29, 2020 by franekfranek Quote
hsjsbs Posted December 27, 2020 Report Posted December 27, 2020 W dniu 29.11.2020 o 21:32, franekfranek napisał: Polecam dla osób, które pragną zadbać o swoje oczy oraz poprawić komfort w wielogodzinnych maratonach z okienkami Jako, że auto mocno jest zarobiony, a ja świeżo po instalacji i trudno mi przychodzi patrzenie w duża jasną plamę załączam plik. Wystarczy pobrać i kliknąć otwórz. Automatycznie doda się do moich kompozycji. Później ino zapisać. W porównaniu do 3 wbudowanych schematów można go edytować poprzez zakłądkę KOLOR. Jakoś dość szybko udało mi się uzyskać schemat bardo zbliżony do mojego ulubionego "wysoki kontrast nr2" Polecam podobnie jak dark reader do firefox ! Spróbuj a zobaczysz, że warto. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
franekfranek Posted January 3, 2021 Author Report Posted January 3, 2021 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zacytowałeś moją treść trochę niepotrzebnie bo po pomiędzy Twoim a moim wpisem nikt się nie udzielał... ale przede wszystkim brakuje wpisu Quote
Recommended Posts