jou300 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 Witam, szukam darmowej chmury o dużej pojemności za darmo. W Sklep Google znalazłem Scloud unimited FREE Cloud Storage & Backup. Co myślicie o tym? Daje 500gb. Z tego co widzę są też płatne opcję. A może znacie sprawdzoną chmurę? Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Dirty1987 Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 @jou300 Z tego co widzę to dają 500 TB za darmo. Ja głupi płace prawie 50 zł miesięcznie za transfer 750 GB dziennie w GSuit. Jeszcze ocena w google play 3 gwiazdki co może pójść nie tak. Darmowy duży dysk to tylko chiński baido 2TB, ale synchronizacja z tym dyskiem to dramat no i przynajmniej pewność, że dane nie znikną na drugi dzień xD. Cytuj
ripek Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2020 kup sobie nasa i zrob sobie wlasna chmure chyba ze chcesz sie dzielic plikami ze wszystkimi Cytuj
jou300 Opublikowano 26 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2020 Znalazłem MEGA i całkiem raczej OKWysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi