samsung1985 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Witam mam problem!!! Chcę zainstalować sobie win 8.1 pobrany ze strony winclub wersję AIO nagrywałem na pena i na CD i problem ten sam. Podczas instalacji wyłącza się monitor nic nie widać mam tylko na monitorzew znak ,,?" Jest tak instalator się ładuję i przechodzi mi do tego kółka się kręcącego tak jak przy ładowaniu, po chwili wywala czarny ekran co jest??? A systemy me, 2000, XP Vista i Win 7 uruchamiają się normalnie, instalują s8ię normalnie a na win 8.1 jest kicha kto wie w czym jest problem. Pozdro Cytuj
tom-asz Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Rozumiem że obraz pobrał się bez błędów ?? Jaka grafa może nie wyrabia Cytuj
samsung1985 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Rozumiem że obraz pobrał się bez błędów ?? Jaka grafa może nie wyrabia Grafika jest ok moje podzespoły to : Płyta główna ABIT AN9 Grafika to ATI Readeon X1650 RAM: 3 GB DDR2 Procek: AMD Athlon 64 x 2 Dual Core 4400+ Inne systemy się fajnie ładują a ten przestaje po ukazaniu się kułeczka windows i czarny ekran. Wydaje mi się iż jest to błąd samego systemu poprostu nie obsługuje mojego monitora. A mój monitor to MEDION FlatPro Ale szukam potwierdzenia u innych osób więc czekam na info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi