John Marston Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Siemka. Po instalacji driverów do Win8.1 wyskoczył mi taki komunikat po uruchomieniu: Laptop to Lenovo Ideapad Z510, wymieniałem raz w nim zasilacz (w starym zasilaczu uszkodziłem wtyczke) Czy ten komunikat coś ważnego oznacza? Czy musze kupić nową ładowarkę? 3 minuty temu, John Marston napisał: Siemka. Po instalacji driverów do Win8.1 wyskoczył mi taki komunikat po uruchomieniu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Laptop to Lenovo Ideapad Z510, wymieniałem raz w nim zasilacz (w starym zasilaczu uszkodziłem wtyczke) Czy ten komunikat coś ważnego oznacza? Czy musze kupić nową ładowarkę? Cytuj
Widzior Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 9 minut temu, John Marston napisał: Czy musze kupić nową ładowarkę? Nie, wylutować kabel z tego nowego, zapewne lipnego zamiennika i wlutować do starego, zapewne oryginalnego zasilacza. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Albo kupił za słaby zasilacz. Cytuj
John Marston Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 Nie, wylutować kabel z tego nowego, zapewne lipnego zamiennika i wlutować do starego, zapewne oryginalnego zasilacza.No raczej nie zamiennikWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaNo raczej nie zamiennikWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu TapatalkaA i jakby ktoś pytałWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Nieobecny Opublikowano 22 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2020 65W to na 100% za słaby zasilacz do Lenovo Z510 - tam powinien być 90W lub 125W. Jakbym zgadł: 20V, 4,5A, 90W: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi