Re5pect Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 Poszukuje pomocy w doborze systemu na mojego kompa. Używam go do wszystkiego, przeglądanie neta, używanie programów graficznych i obróbki wideo, do grania itp. Zależy mi na płynnym i bezproblemowym działaniu. Najlepiej bez jakichś aktualizacji i tym podobnych. Jeśli chodzi o parametry mojego PC to mam tak: CPU: Intel Core i5 7500 4x3,4GHz RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 2400MHz GoodRam Gplay GPU: Palit Dual GTX 1070 8GB Płyta główna: Gigabyte B250M-DS3H SSD: Micron M1100 256GB HDD: Toshiba P300 1TB 64MB System jaki posiadałem i posiadam to dwie wersje Windowsa JG 10 od Sromotnika (starszą co zainstalowałem ze 2/3 lata temu i nowszą co zainstalowałem jakieś pół roku temu) Celowałbym w Win10 jednak bez kafelków, tak samo jak w JG10 od Sromotnika. Jakieś propozycje jaki system spróbować ?
jarexpol Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2020 4 godziny temu, Re5pect napisał: Celowałbym w Win10 jednak bez kafelków, tak samo jak w JG10 od Sromotnika. Jakieś propozycje jaki system spróbować ? Kolego, chwalisz wersje Sromotnika, to to zasuwaj do jego działu i pobieraj. Tak naprawdę możesz instalować każdą wersję Win 10, bez kafelków to proszę tu. Oryginalny klucz to nic więcej, jak nieoryginalny to jeszcze to.
Rekomendowane odpowiedzi