VACek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Android 10 dla nowicjusza, czyli z czym to jeść jak optymalizować, jak czyścić? Może jakieś tweaki usprawnienia ? Czym kopia ? Root czy nie ? Telefon Oukitel c21 (tak wiem MT i romów nie ma ) Cytuj
Miastowy Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 Raczej nie ma się tu co za dużo rozpisywać. Ja każdy telefon z Androidem "optymalizowałem" wyłączeniem zbędnych powiadomień z niechcianych aplikacji, które musiałem mieć bądź były w systemie i nie ma możliwości ich usunięcia, wyłączyłem zbędne aplikacje typu "Muzyka Google" etc, to zawsze oddaje ileś tam miejsca. Jeżeli chodzi o czyścik to używam tylko wbudowanego w system. Cytuj
ripek Opublikowano 20 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2020 wlacz opcje programisty i zobacz co tam masz jeszcze animacje daj na 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi