KOMPx18 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] co myslicie o tym dysku czy warto go kupowac Cytuj
Widzior Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Lipny dysk z lipnym kontrolerem SM2259XT bez cache DRAM. info lubi to Cytuj
szymibtw Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Lepiej dołóż 80 zł i kup Crucial MX500 Cytuj
renatan Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 8 minut temu, szymibtw napisał: Lepiej dołóż 80 zł i kup Crucial MX500 no tu to za wiele nie dołoży [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kamiloxf Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] info lubi to Cytuj
info Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 a może taki mlc GoodRam IRDM PRO 240GB Cytuj
Nieobecny Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 2 godziny temu, laryflinta napisał: a może taki mlc GoodRam IRDM PRO 240GB Przecież one są już TLC. Cytuj
info Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 te miałem na mysli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] sam kilka ich miałem i pisało MLC może Ci chodzi o nową generacje to coś wymyślili Dokładnie te polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A tej nowej generacji może tez maja dobra żywotność choćby po gwarancji 5 letniej widać [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dla porównania używam już chyba od dwóch lat w mojej pracy gdzie kompy chodzą na okrągło Iron wolfa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tez ma pamięć jak w wypadku iridium 3D TLC NAND akurat koledze polecalem tego 240 good rama bo w cenie okolo 300 Cytuj
Widzior Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 @laryflinta, dobre TLC > g0wniane MLC Cytuj
Nieobecny Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Godzinę temu, laryflinta napisał: te miałem na mysli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] sam kilka ich miałem i pisało MLC może Ci chodzi o nową generacje to coś wymyślili Dokładnie te polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jest fatalny dysk - zwykły IRDM - w zależności co tam chińczycy napakują, to masz w środku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dobrymi dyskami do tej pory były IRDM Pro, ale teraz są to dyski gen 2, czyli TLC: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 5 godzin temu, laryflinta napisał: a może taki mlc GoodRam IRDM PRO 240GB Napisałeś IRDM Pro, to zgodnie z prawdą sprostowałem, że to dysk TLC. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi