NiKKA.Labs Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2020 NiKKA p r e s e n t s : Windows.8.1.PL.x86.2020.08-NiKKA Win8.1 32bit: Core, Pro, Pro VL, Enterprise -------------------------------------------------------------------------------- Opis systemu: Info: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] -------------------------------------------------------------------------------- Info: Source: Win8.1U3(IR5) ISO's Type: System, x86 (32bit) Language: Polish, Polski, PL Volume: 1xDVD5, bootable ISO, bootable USB Create Date: 2020.08.20 Release Date: 2020.08.21 By: NiKKA Contents: - Nic nie wycinane - Zintegrowane latki wydane po U3 do 2020.08 - Zintegrowany NET 3.5 (zawiera NET 2.0 i 3.0) - Zintegrowany NET 4.8 (zawiera wszystkie poprzednie NET 4.x.x) - Zintegrowany Microsoft Edge (przegladarka MS bazujaca na Chromium) - Zintegrowane kilka zaktualizowanych sterownikow dla: LAN - DirectX i reszte instaluje setupcomplete.cmd - Mozliwosc instalacji wersji Win8.1 32bit: Core, Pro, Pro VL, Enterprise Instruction: Wypalic ISO na DVD (DVD5) albo montowac w demonie albo VMware albo nagraæ odpowiednio na pendrive: Uzyc programu: Rufus, lub innego, lub przygotowac recznie USB: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] P.S. Nie wyciagac pendrive/DVD podczas instalacji az do pelnego zainstalowania - uzyskania pulpitu roboczego. Brak ingerencji w ustawienia systemowe. Integrowane via Slipstream. Mastering via skrypty CMD (DISM, IMAGEX, OSCDIMG). POBIERANIE: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] DDDD28, jorgusek, Arlecchino i 2 innych lubią to Cytuj
Nessmin556 Opublikowano 21 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2020 @NiKKA.Labs Pomóż mi, ściągnąłem te obrazy z Google Drive na basewin.pl, chciałem skopiować plik EI.CFG z Retail, ale gdy chciałem to skopiować, pojawił się komunikat że plik jest tylko do odczytu a nie do zapisu. Jak zrobić żeby to działało? wowholand lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi