Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich,

mam prośbę o pomoc zakupiłem nowy laptop Acer Aspire 3 A315-23-R0ZT 15,6" AMD Ryzen 5 3500U - 8GB RAM - Dysk 512GB SSD , bez systemu,  karta grafiki AMD Radeon Vega 8. Jako że jestem już starszy to nie nadążam za techniką. W swoim starym komputerze mam zainstalowany windows 7. Zainstalowałem go korzystając z porad tego Forum i jestem bardzo zadowolony z tego co się od Państwa dowiedziałem. Teraz też prosiłbym o taką  pomoc. W swoim zamyśle chciałem zainstalować win 8.1 ale nie mam wiedzy czy będą sterowniki. Ewentualnie czy musi to być win 10. Proszę o pomoc, z góry wszystkim dziękuję za porady.

Pozdrawiam unigd

Opublikowano

Może moglibyście podesłać link do jakiejś fajnej modyfikacji. Jestem zwykłym zjadaczem chleba. Oglądam internet, filmy raczej nie gram, słucham muzyki, pisze, liczę używam office. Czy ten sklep w 10 to jest mi do w ogóle czegoś potrzebny?

Opublikowano
17 minut temu, unigd napisał:

Może moglibyście podesłać link do jakiejś fajnej modyfikacji. Jestem zwykłym zjadaczem chleba. Oglądam internet, filmy raczej nie gram, słucham muzyki, pisze, liczę używam office. Czy ten sklep w 10 to jest mi do w ogóle czegoś potrzebny?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jedna z najlepszych modyfikacji w10 jaka powstała (oparta o wersje Pro)

Opublikowano

Dzięki bardzo za podesłany link, w najbliższych dniach spróbuję postawić go na nowym sprzęcie. Myślę że będzie śmigało super jak poprzednio.

Pozdrawiam

unigd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie