razor1995 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Cześć, ma ktoś może ROM wieloplikowy do kompletnego wyczyszczenia telefonu ? Po wgraniu ROMu XEO jednoppikowego (PDA), zostają aplikacje a full wipe nie rozwiązuje problemu. SM G-350 Cytuj
slawektor Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Na sammobile Patrzałeś? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie wiem czy jest pojedyńczy. Cytuj
deejayp Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 A.po instalacji romu XEO ,przywracałeś telefon ,do ustawień fabrycznych? Cytuj
Mordheim Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 By zrobić pełny format musisz posiadać PIT - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W odinie zaznaczasz odnośnik do pit i zaznaczasz opcje re-partition. Cytuj
razor1995 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 A.po instalacji romu XEO ,przywracałeś telefon ,do ustawień fabrycznych?Tak, przywracalem (full wipe). Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Przerabiałeś telefon? Jedyna opcja pozbycia się licznika to Triangle Away Cytuj
razor1995 Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2015 Telefon jest czysty, jedynie go rootowałem Licznik może zostać, telefon jest bez gwarancji, chodzi mi jedynie o uniknięcie problemów z softem (np. nawalajacy launcher i aplikacje). Z resztą telefony wolę serwisowac samodzielnie Cytuj
razor1995 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 @update. Podpowie mi ktoś, czym różnią się Galaxy Core Plus SM-G350 (posiadam go) i Galaxy Core Plus SMG350M ? Na tego drugiego można wrzucić androida 4.3 i chciałbym spróbować na moim SM-G350 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi