teotym Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 Chciałbym dowiedzieć się, który wg Was program umożliwiający powrót "tradycyjnego" menu jest najlepszy w tym sensie, że najlepiej integruje się wizualnie i funkcjonalnie z systemem, nie dając efektu "doklejenia" czegoś na siłę? Najlepiej, gdyby był darmowy, nawet, gdy płatny Cytuj
KAPSEL1309 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 ja sie przyzwyczaiłem do Start menu 8 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Support Windows XP/Vista/7/8/10 Start Menu 8 is specially designed for Windows 8 and Windows 8.1 to bring back both the Windows 8 start button and Windows 8 Start Menu Cytuj
Dziadek13 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 On pisze w temacie W 8.1 nie W8. Cytuj
teotym Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 On pisze w temacie W 8.1 nie W8. Tak, chodzi mi o system Windows 8.1. Classic Shell próbowałem, ale są pewne wizualne/estetyczne niespójności z resztą systemu. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2015 StartIsBack + RibbonDisabler + ThisPCTweaker Cytuj
teotym Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2015 j/w StartIsBack Potwierdzam - StartIsBack jest znakomity. Dzięki za porady Edycja: sprawdziłem pozostałe programy polecone przez Wiktorynka - rewelacja - bardzo usprawniają pracę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi