Sound1g Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2020 Cześć, Chciałbym kupić jakieś dobre kable SATA 3, nie za drogie i maksymalnie 30cm długości, bo dyski mam obok wejść na płycie. Fajnie gdyby były koloru czarnego lub niebieskiego. Aktualnie każdy mam z innej parafii, więc chciałbym, żeby to się prezentowało no i dobrze działało. 2x HDD 1x SSD 1x Nagrywarka DVD Cytuj
-RKI- Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2020 Ostatnio kupując nowego HDD także miałem dylemat jakie kable sata wybrać i znajomy mi polecił to -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z Polskiej firmy Lanberg, specjalizującej się właśnie między innymi w produkcji okablowania -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kupiłem dwie wersje 30 i 50 cm bo nie byłem pewien która długość będzie bardziej odpowiednia no i finalnie podłączyłem tym dłuższym kabelkiem. Konkluzja? Kabel tani, nawet bardzo tani, giętki przez co ładnie można go ułożyć w obudowie, ma metalowy klips, dobrze trzyma się gniazda sata jak i wejścia przy samym dysku, czarny (Na tym kolorze mi również zależało) a co najważniejsze DZIAŁA i nie ma z nim żadnego problemu. Także od siebie mogę polecić właśnie ten kabelek. Cytuj
renatan Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2020 ja mam te zarówno proste jak i kątowe ,tanie i sprawdzone [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a co ciekawe 0.5 m tańsze od 0.3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi