cubotplus Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Szukam obudowy która ma spełniać kilka zadań bo te nowe konstrukcje to strach dotykać są pozbawione wszystkiego dosłownie. a o to kryteria które musi spełniać gdyż moja obecna obudowa zaczęła się zużywać a jest nią corsair 600t. Miejsca na dyski 3,5" najlepiej minimum 5 w góre Sanki demontowane Piwnica nie koniecznie montaż wentylatorów 140mm chłodzenia minimum 17cm Miejsce na 5,25" najlepiej dwa Front usb 2.0 i 3.0 im więcej tym lepiej Kontroler by sie przydał ale nie musi Led zbędne mam w razie co swoje Okno filtry przeciwkurczowe, mogą być ale w razie co można to zrobić za grosze Cytuj
Eleks Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2020 Zerknij na to - mam i sobie chwalę. ->be quiet! Dark Base Pro 900 Black Rev.2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi