Asus Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2015 witam wszystkich użytkowników winclub, mam problem z kompem po 30-42min naglę tracę łącze i pisze na ikonie Wifi *ograniczone*. wszystkiego prawie próbowałem (dać wifi pełne prawa, zmienić typ zabezpieczenia wifi, wpisywać cmd do konsoli, aktualizować sterowniki i całkowity reset systemu). polecacie coś? testowałem już wiele zmodyfikowanych systemów 8.1 i tam nie mam problemów ale wygląd i potrzebne programy są usunięte a downgrade na 7 nie mogę bo wtedy mi serwer "LoE" nie działa czyli niemiecki system sterowania solarów na energie. szczegóły: system windows 8.1 karta: Gtx titan p.: intel i5 ram: 16gb dysk: 7tb łącze: 16k internetu Cytuj
NikeShox Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2015 1. jaki komputer, dokladny model ? 2. wifi z ktorym sie laczysz jest twoja siecia w domu czy jest to np: UPC Wi-Free ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi