rum69 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2014 Witam... mam taki o to problem... nie wiem czy w dobry dziale pisze ale pisanie tematów nie jest moją dobrą stroną nie chwaląc się dość dożo wiem ale po prostu nie lubię się rozpisywać i w jakiś taki banalny sposób jakim jest intranet dzielić się wiedzą... ale ok. to tyle jeżeli chodzi o moje podjecie do forum intranetowego...dobra nie owijam problem jest taki:Mam sobie fx'a 6300& HD7770modbo 870 extreme od asrock'a...no i tutaj prawda nie działa mi jedna gra jaką mianowicie jest: Starship Troopers.Problem polega na tym iż dana gra nie chce się włączyć to znaczy zmieniłem zgodność systemu na win xp... u kolegi na win 7 to pomaga...a u mnie jest tak że gra się włącza i jest jak by takie jakieś takie jag by artefakty i nie da się grać czytałem troszkę na niecie i jest tak że jest jakiś trik z przstwieniem monitora że np. z monitora 0 na 1 umnie to niestety nie dział i pytanie jest też takie czy to wina systemu a raczej gaiki...dodam też że żadko kiedy gram w gry ale z tym tytułem jakoś bym cofną bym się z chęcią do przyszłości... no i też po prostu nie mam na to czasu by kombinować z systemem bo co chwile go przeinstalowywać póki co mam tutaj prawda win 8.1 jest w miarę ok, ale też nie wiem czy to nie wina system bo podejrzewam że to małe dzieci też mogą mieć w tym sprawkę u mnie w domu że co jakiś czas mi się sam włączy pc albo coś źle złożyłem ale nie mniej też zauważałem że łącza się podczas trzymania chyba obojętnie jakiego przycisku na klawiaturze... w uefi/bios szuak tej opcji a nic takiego nie widzę i to też jeden z moich większych problemów jak i ustawienie cicho wentylatorów ale to już się tak wybiłem poza temat samego systemu....z góry dzięki za pomoc i życzę szczęścia w każdej profesji związanej z Windowsami na nowy rok...Pozdrawiam RUM Cytuj
Nieobecny Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Powiem tak: napisanie tylu problemów w jednym zdaniu bez znaków interpunkcyjnych z niezliczoną ilością błędów ortograficznych jest po prostu niezrozumiałe. Nikt ci tu nie odpowie i nie pomoże, nawet jakby chciał. Dany problem trzeba opisać dokładnie i rzeczowo. Problem z grą, to problem z grą. Problem ze sprzętem, to problem ze sprzętem. Problem z systemem, to problem z systemem. Są odpowiednie działy. A taki chaos to co mamy zrobić? - chyba tylko ręce do góry i abdykować. Opisz dokładnie każdy problem osobno, a wtedy zobaczymy co da się zrobić. Odpowiem ci na jeden w miarę zrozumiały problem - nie ma żadnych przeszkód zainstalować inny system na osobnej partycji obok obecnego Win 8.1 Cytuj
Yoti (SSID) Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Aż żal czytać. Może zrób zdjęcia artefaktów, które występują. W przeciwnym wypadku, nikt nie pomoże, bo nie jesteśmy wróżbitami. Cytuj
rum69 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie pisałem z znakami, bo już było późno i nie chciało mi się myśleć, ale już wszystko jasne... po prostu moja gafa, nie obsłuży dx8... a reszta to po prostu, odpowiednia konfiguracja płyty... Cytuj
rum69 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 HA HA GRA DZIAŁA NA WIN 8.1, KOCHAM PROVECTUSa, a was nie nawiedzę, temat do zamknięcia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi