Kotage Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam. Ostatnio po odświeżeniu systemu napotkałem problem z instalacją Windows 8.1 Mianowicie gdy pobieram ze sklepu windows aktualizację, to gdy już się pobierze i rozpocznie zbierać informacje, to w około 72% wyskakuje błąd iż system nie mógł zainstalować aktualizacji i zwraca błąd o kodzie 80070780. Z czego co się orientuję, że oznacza to, iż system nie może uzyskać dostępu do plików. Aktualizacje z Windows Update zainstalowałem wszystkie. Cytuj
WinSxS Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zainstaluj czysty W 8.1 kluczem generic i potem podmień na ten z 8, po czym zaaktywuj Cytuj
Kotage Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Tylko skąd mam wziąć taki klucz (chodzi mi o klucz generic, bo klucz od 8 mam) oraz jak to zrobić? Cytuj
razor1995 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 W tematach z ISO Windows 8 są podane. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi