giginski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam dzisiaj mój ojciec zakupił laptop z windows 8.1 wgranym oryginalnym, prosze powiedzcie gdzie znajde opcje na zmiane manu start na klasyczne takie jak jest w windows 7 ? Czytałem na necie microsoftu by wejśc w panel sterownia -> personalizacja - > paski i menu start ale tej ostatniej opcji nie mam jest tylko paski i nawigacje a tam nie ma opcji użyj klasycznego menu start. Prosze o pomoc z góry dziekuję Cytuj
AbRaKaDaBra__ Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 w 8.1 nie ma klasycznego menu start takiego jak w win 7 musisz zainstalowac darmowy odpowiednik np startisback ,cllasic shell są rozne Cytuj
yarek35 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 nie ma takiej opcji musisz zainstalować zewnętrzny program np classic shell [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pełno tego na necie płatne i bezpłatne Cytuj
giginski Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 czyli dobrze przeczytałem ze wejdzie to dopiero w łatce w 2015 roku no nic dzięki Widzialem ten program classic Shell ale nie chciałem zamulać dodatkowym programem ale chyba wyboru nie ma póki co. pozdro i wesołych swiat Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj
Nieobecny Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wejdzie w Windows 10 i nie będzie takie jak w Win 7. Cytuj
br4kus Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 A ja polecam użyć programu StartIsBack Cytuj
Gość gpupdate Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 czyli dobrze przeczytałem ze wejdzie to dopiero w łatce w 2015 roku no nic dzięki Widzialem ten program classic Shell ale nie chciałem zamulać dodatkowym programem ale chyba wyboru nie ma póki co. pozdro i wesołych swiat Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Classic Shell nic nie zamula. Chodzi to tak płynnie jakbyś siedział przed Windows 7 z oryginalnym menu Start. Cytuj
crimson Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tutaj masz kilka odpowiedników [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
razor1995 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Od siebie polecam StartIsBack, pełna wersja jest na forum. Nic nie zamula, a program jest nie odczuwalny w systemie. Wyłącza aktywne rogi i Charms Bar. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi