Gość Karol Bulka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam taki problem. Chciałbym zainstalować na komputerze jak w tytule drugi system na komputer. Dysk mam podzielony na partycje, ważne pliki zabezpieczone, ale natknołem się w internecie na wiadomość że jest problem przy instalowaniu systemu na komputer gdzie jest już nowszy windows (Na komputerze mam ósemkę a chciałbym jeszcze wgrać siódemkę nie niszcząc win 8 który się tam znajduje ). Z góry dzięki za pomoc . P.S czy da sie aktywować siódemke loader by daz Cytuj
Nieobecny Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Akurat instalacja starszego systemu niż Win 8/8.1 nie powinno rozwalić menedżera rozruchu. W razie co naprawisz EasyBCD. Win 7 najlepiej aktywować loaderem by Daz. Cytuj
C9S Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 ja instalowałem 7 po 8.1 i wszystko działało tylko będziesz miał starszy menedżer rozruchu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi