NocnyFis Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 Witam.Mam zainstalowany system zmodyfikowany przez Mr.T [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] I chciałem zablokować system hasłem (przy logowaniu wymagane hasło) niestety niemogę tego zrobić bo jak chcę wejść w "Wprowadź zmiany na swoim koncie w ustawieniach komputera" to wyskakuje błąd "niemożna uruchomić aplikacji" Czy można w innym miejscu ustawić hasło do zalogowania się do systemu? Cytuj
br4kus Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2014 Spróbuj użyć programu WinLockPro Cytuj
NocnyFis Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Nie ma innego porgramu który by tak nie spowalniał startu? Edytowane 24 Listopada 2014 przez BR4KUS Nie cytujemy poprzedniego postu Cytuj
br4kus Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja tam nie znam, ale możesz poszukać w necie Kiedyś miałem program podobnego typu, ale nie pamiętam już nazwy :/ Poszukam jeszcze na płytkach, może znajdę, ale niczego nie obiecuję Cytuj
razor1995 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 A control userpasswords2 w Uruchom nie działa. ? Cytuj
br4kus Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi