weldone Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Chcialem zasiegnac porady dotyczace głosników jakie by byly w miare dobre z bluetoth do 500zł Zalezy mi na dobrym basie i zeby były głośne. Cytuj
renatan Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 czytałes juz jakieś recenzje ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy rankingi popularności [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i jeszcze to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
weldone Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Chodzi mi o takie na prad do komputera i telewizora 2.1 , 5.1 tylko zeby z bluetooth Cytuj
BartAcid Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Nie czytaj bo i tak nie zrozumiesz jak nie potrafisz napisać czy chodzi ci o przenośne czy bardziej stacjonarne. Idź do marketu (już otwarli) jednego, drugiego, trzeciego. Sam obejrzyj i posłuchaj jak grają na kawałkach które lubisz słuchać. Lepiej się nie da stwierdzić czy ci będzie odpowiadać. Zastanów się jak to ma być podpinane i jakich wejść potrzebujesz (aux, chinch, optyczne, BT) o kutwa moja kula działa Cytuj
weldone Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Jaka kula . Pomoże ktoś Chodzi mi o takie na prad co sie kabel w gniazdko wpina i zeby z tv lub kompa przez bluetoth łaczyło 2.1, 5.1 W media expert znalazłem takie z radiem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tylko maja odsłoniete membrany to mnie zniecheca Cytuj
BartAcid Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 No kurde zdziała zarypiście, zaraz ją o totka odpytam. Napisałem ci. Idź i posłuchaj jak grają osobiście bo tego nikt za ciebie nie zrobi. Potem będziesz narzekać. Nie napisałeś jak to wszystko chcesz podpinać i czy na raz czy będziesz kabelki przepinać. renatan lubi to Cytuj
weldone Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Caly czas pisze przez bluetoth. A co myslisz o tych odsłonietych membranach z linka co dalem Cytuj
renatan Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 15 minut temu, weldone napisał: o tych odsłonietych membranach no to łubu dubu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
renatan Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 39 minut temu, BartAcid napisał: o kutwa moja kula działa a już chciałem Ci moja pożyczyć weldone.. czego nie rozumiesz przeciez pisze Technika sieciowa Bluetooth 4.2 BartAcid lubi to Cytuj
BartAcid Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 @weldone a ty wiesz że bardzo prawdopodobnym jest iż głośniki będą połączone tylko z jednym urządzeniem i co chwile trzeba je będzie przeparowywać. Ja bym chyba szedł w takie coś. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] BT z telefonu, optyczne z kompa jak jest, HDMI z TV i problemy z głowy. Mówię ci po raz któryś, idź do sklepu i posłuchaj, sprawdź czy mając dwa telefony w ręce głośniki/soundbar łatwo jest je w stanie przełączyć. Posłuchaj jak grają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi