ziomek00 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Witam, mam takie dwa problemy od zawsze na Windows 8.1 1. Problem jest taki że jak instaluje programy to mi nie dodaje skrótu do ekranu start muszę kliknąć strzałkę na dole "wszystkie programy" dopiero ręcznie przypiąć dany skrót. Ma ktoś jeszcze z tym problem? 2. problem jest z paskiem start, jak mam kilka programów uruchomionych z tym jeden jest na pełnym ekranie często pasek blokuje i nie chce się wywołać. Cytuj
nemo1960 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 1. Tak już jest (chciałbyś na ekranie start wszystkie skróty np. do "helpów", stron internetowych itd.?) bo to programy a nie windows tworzą skróty. 2. Niektóre programy w trybie pełnoekranowym potrafią przyblokować lub całkowicie wyłączyć "przycisk" start.(szczególnie gry) Cytuj
ziomek00 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2014 2. Niektóre programy w trybie pełnoekranowym potrafią przyblokować lub całkowicie wyłączyć "przycisk" start.(szczególnie gry) Ale żeby okno Mój komputer blokowało? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi