Gość bodziocm Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Zainstalowałem wasz pakiet ktory znalazlem na necie (wersja Luty 2014) - wybralem system Windows 8.1 Pro WMC - z tego co tu czytalem teraz sa problemy z aktywacja akurat tej serii Windows Jestem trochę ielony bo do tej pory zawsze uzywalem XP i tego nowego windowsa jeszcze nie ogarniam. Moglby mi ktos rzetelnie i prawdziwie pomoc w aktywacji systemu . Bylbym bardzo wdzieczny. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Jest tu tyle tematów ma ten temat - tylko czytać. Cytuj
Gość bodziocm Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 Ale o tej wersji nie ma Cytuj
nemo1960 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2014 1.Zakup własnego systemu !! 2. W celach edukacyjnych poszukaj KMSpico. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi