Gość Kokoko Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Witam, mam taki oto problem. Zainstalowałem sobie Kasperskyego w wersji angielskiej, bo mam znów darmową licencję, ale chciałbym wgrać sobie polskie menu. Problem w tym, że nie mogę skopiować plików do folderu od Kasperskyego. Jest komunikat, że trzeba mieć uprawnienia, daję spróbuj ponownie i nadal nic. Sprawdzałem, mam uprawnienia, a gdy próbuje zmienić właściciela to jest błąd. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
88jankowalski88 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 Spróbuj ustawić te 3 rzeczy jak na moim screenie, jeśli to nie pomoże, może być tak, że Kaspersky Ci blokuje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Kokoko Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Niestety nie pomogło. Kasperskyego też wyłączam, ale niestety nie pomaga. Cytuj
nemo1960 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Niestety nie pomogło. Kasperskyego też wyłączam, ale niestety nie pomaga. Zadam może "głupie" pytanie (nie używam Kasp.) czy licencja jest przypisana do wersji językowej? Może ściągnij i zainstaluj polską wersję. Cytuj
Gość Kokoko Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2014 Tak, jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi