Polikon Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Zainstalowałem sobie na laptopie win8 do testowania i mam problem z czcionkami w większości aplikacji. Czcionki są strasznie rozmyte jak zwiększę DPI. W win7 był na to sposób poprzez zaznaczenie w ustawieniach stylu systemu win XP, (jak na załączonej fotce) ale nie mogę tego znaleźć w win8. Więc jak uzyskać (o ile w ogóle można) przy powiększonych elementach ostre czcionki w niektórych aplikacjach. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
stens Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 ppm na pulpit, personalizacja, ekran, opcje rozmiaru niestandardowego Cytuj
Polikon Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 ppm na pulpit, personalizacja, ekran, opcje rozmiaru niestandardowego Ale właśnie chodzi o to że w win8 tego tam nie ma. Tak to wygląda w win8. i porównaj to z tym z win7 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi