Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, deejayadam napisał:

Jak to można włączyć ? na innym laptopie z windowsem 8.1 , jest ta funkcja ?

Chcesz z jednego laptopa streamować na drugi?

To tak nie działa - możesz sobie odtworzyć bezprzewodowo film na kompatybilnym TV. 

Opublikowano
5 godzin temu, razor1995 napisał:

Chcesz z jednego laptopa streamować na drugi?

To tak nie działa - możesz sobie odtworzyć bezprzewodowo film na kompatybilnym TV. 

Tak jak napisem wcześniej , to funkcja przesyłania z laptopa na tv , ale nie że cały pulpit przenosisz na tv , tylko sam plik np. filmu.

Plik dajesz play na laptopie a odtwarza na tv,

To nie moje wymyślemie , tylko tak jest , mam system okrojony i niestety tego niema , myślę że to wyłączone jest

Opublikowano

Pytasz w taki sposób, jakbyś nie wiedział do czego to służy :L 

Ja wiem do0 czgo to służy, korzystam i napisałem o tym wyżej. 

Skoro masz okrojony system, to zainstaluj normalną wersję, może zostało wycięte.

Zawsze mnie śmieszy, gdy ludzie używają okrojonych systemów i narzekają potem, że coś nie działa. Serio, w 2020 roku nie ma  wymoernych korzyści z korzystania z okrojonego systemu. 

Opublikowano
6 godzin temu, razor1995 napisał:

Pytasz w taki sposób, jakbyś nie wiedział do czego to służy :L 

Ja wiem do0 czgo to służy, korzystam i napisałem o tym wyżej. 

Skoro masz okrojony system, to zainstaluj normalną wersję, może zostało wycięte.

Zawsze mnie śmieszy, gdy ludzie używają okrojonych systemów i narzekają potem, że coś nie działa. Serio, w 2020 roku nie ma  wymoernych korzyści z korzystania z okrojonego systemu. 

No cóż ?  jak cię to śmieszy to spoko .

Ja pytałem jak to można włączyć a nie dlaczego tego niema , to chyba jest różnica , a tutaj na forum chyba każdy testuje okrojone systemy ,

to raczej nie dziwne co ?

A z drugiej strony po to jest to forum żeby spytać i może będzie pomoc , nie każdy jest Alfą i Omegą by wszystko wiedzieć

Opublikowano
W dniu 8.05.2020 o 17:20, deejayadam napisał:

Ja pytałem jak to można włączyć a nie dlaczego tego niema

Odpowiem pytaniem - jak włączyć funkcję, której nie ma w systemie, bo została wycięta? 

Podpowiedź: nie można, bo nie przywrócisz usuniętej funkcji. 

W dniu 7.05.2020 o 21:57, deejayadam napisał:

mam system okrojony

Jaki? Może twórca modyfikacji się wypowie.

Najprościej sprawdzisz czy wgl. działa to z twoim sprzętem instalując czysty system np. na VHD: 

VACek lubi to
Opublikowano
21 godzin temu, razor1995 napisał:

Odpowiem pytaniem - jak włączyć funkcję, której nie ma w systemie, bo została wycięta? 

Podpowiedź: nie można, bo nie przywrócisz usuniętej funkcji. 

Jaki? Może twórca modyfikacji się wypowie.

Najprościej sprawdzisz czy wgl. działa to z twoim sprzętem instalując czysty system np. na VHD: 

Nie było pytania .