deejayadam Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Witam. Mam taki nietypowy problemik z funkcją "play to" w windows 8.1 Jak to można włączyć ? na innym laptopie z windowsem 8.1 , jest ta funkcja ? Może ktoś wie o co chodzi ? Cytuj
VACek Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Mam win 8.1 już dość długo i pierwsze słysze o takiej funkcji Cytuj
stens Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
deejayadam Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 47 minut temu, M4T napisał: Mam win 8.1 już dość długo i pierwsze słysze o takiej funkcji To wysłanie np. pliku z filmem bezpośrednio na TV , fajna sprawa Cytuj
razor1995 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 1 godzinę temu, deejayadam napisał: Jak to można włączyć ? na innym laptopie z windowsem 8.1 , jest ta funkcja ? Chcesz z jednego laptopa streamować na drugi? To tak nie działa - możesz sobie odtworzyć bezprzewodowo film na kompatybilnym TV. Cytuj
deejayadam Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 5 godzin temu, razor1995 napisał: Chcesz z jednego laptopa streamować na drugi? To tak nie działa - możesz sobie odtworzyć bezprzewodowo film na kompatybilnym TV. Tak jak napisem wcześniej , to funkcja przesyłania z laptopa na tv , ale nie że cały pulpit przenosisz na tv , tylko sam plik np. filmu. Plik dajesz play na laptopie a odtwarza na tv, To nie moje wymyślemie , tylko tak jest , mam system okrojony i niestety tego niema , myślę że to wyłączone jest Cytuj
razor1995 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Pytasz w taki sposób, jakbyś nie wiedział do czego to służy Ja wiem do0 czgo to służy, korzystam i napisałem o tym wyżej. Skoro masz okrojony system, to zainstaluj normalną wersję, może zostało wycięte. Zawsze mnie śmieszy, gdy ludzie używają okrojonych systemów i narzekają potem, że coś nie działa. Serio, w 2020 roku nie ma wymoernych korzyści z korzystania z okrojonego systemu. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 Musisz mieć włączone przesyłanie strumieniowe multimediów i zainstalowany TV w sieci ( urządzenia multimedialne ). Cytuj
deejayadam Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2020 6 godzin temu, razor1995 napisał: Pytasz w taki sposób, jakbyś nie wiedział do czego to służy Ja wiem do0 czgo to służy, korzystam i napisałem o tym wyżej. Skoro masz okrojony system, to zainstaluj normalną wersję, może zostało wycięte. Zawsze mnie śmieszy, gdy ludzie używają okrojonych systemów i narzekają potem, że coś nie działa. Serio, w 2020 roku nie ma wymoernych korzyści z korzystania z okrojonego systemu. No cóż ? jak cię to śmieszy to spoko . Ja pytałem jak to można włączyć a nie dlaczego tego niema , to chyba jest różnica , a tutaj na forum chyba każdy testuje okrojone systemy , to raczej nie dziwne co ? A z drugiej strony po to jest to forum żeby spytać i może będzie pomoc , nie każdy jest Alfą i Omegą by wszystko wiedzieć Cytuj
razor1995 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2020 W dniu 8.05.2020 o 17:20, deejayadam napisał: Ja pytałem jak to można włączyć a nie dlaczego tego niema Odpowiem pytaniem - jak włączyć funkcję, której nie ma w systemie, bo została wycięta? Podpowiedź: nie można, bo nie przywrócisz usuniętej funkcji. W dniu 7.05.2020 o 21:57, deejayadam napisał: mam system okrojony Jaki? Może twórca modyfikacji się wypowie. Najprościej sprawdzisz czy wgl. działa to z twoim sprzętem instalując czysty system np. na VHD: VACek lubi to Cytuj
deejayadam Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 21 godzin temu, razor1995 napisał: Odpowiem pytaniem - jak włączyć funkcję, której nie ma w systemie, bo została wycięta? Podpowiedź: nie można, bo nie przywrócisz usuniętej funkcji. Jaki? Może twórca modyfikacji się wypowie. Najprościej sprawdzisz czy wgl. działa to z twoim sprzętem instalując czysty system np. na VHD: Nie było pytania . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi